Ηλίας Μαμαλάκης αποκαλύπτει: “Όλοι με εγκατέλειψαν” – Συγκλονιστική μαρτυρία για τη Βέφα Αλεξιάδου

Όλος ο κόσμος της μαγειρικής είχε προσκληθεί για μια σημαντική εκδήλωση, αλλά κανένας δεν παραβρέθηκε. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να δεχτεί ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό το γεγονός.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «I love Σου Κου», ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τη συνάδελφό του, Βέφα Αλεξιάδου. Ο γνωστός μαγείρας ανέφερε πως πέρασε μια δύσκολη περίοδο υγείας, αλλά πλέον βελτιώνεται συνεχώς με ειδική διατροφή και γυμναστική.

Όσο για τη Βέφα Αλεξιάδου, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε με σεβασμό στη δύσκολη ζωή που είχε και την αξιοπρέπεια με την οποία την αντιμετώπισε. Ωστόσο, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι κανείς από τον κόσμο της μαγειρικής δεν παρευρέθηκε στην παρουσίασή της βιβλίου της.

Τέλος, ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την εμπειρία του με το ντοκιμαντέρ «Μπουκιά και συχώριο», αναφέροντας πως θα ήθελε να είχε αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε κάθε τόπο που επισκέφτηκε. Η πολύωρη συνέντευξη του αγαπημένου μας μάγειρα στον ΑΝΤ1 άφησε σίγουρα εντυπώσεις σε όσους τον παρακολούθησαν.

Written by admin

Γιάννης Κότσιρας αποκαλύπτει την αγανάκτησή του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Ακόμα δεν τον έχω συγχωρέσει

Μεθυσμένη γυναίκα χτυπάει ανδρικό μόριο: η σοκαριστική στιγμή