Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Χωρίζει τελικά το ζευγάρι;

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik.

Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο αποκαλύπτει ότι η σχέση τους φέρεται να περνάει κρίση και η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάνε δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν μη αναστρέψιμα» αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το ζευγάρι πάντως εξακολουθεί να μένει μαζί στην πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στη Νέα Πεντέλη. Αυτές τις μέρες μάλιστα φιλοξενούν εκεί και τη μητέρα της που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Πάτρα – οι δυο γυναίκες μάλιστα εθεάθησαν μαζί στο πλατό της εκπομπής της.

«Υπάρχει ακόμα μεγάλη αγάπη μεταξύ τους» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Και θα υπάρχει πάντα».

Όσο για την Ηλιάνα, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στο ΟΚ! στα τέλη Ιανουαρίου, δήλωνε για τον αγαπημένο της: «Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν (…) Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Άλλη πηγή αναφέρει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας και πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι.

«Είχε ξαναψάξει δικό της σπίτι πριν από λίγο καιρό, αλλά στο τέλος τα είχαν ξαναβρεί. Τώρα όμως φαίνεται πολύ πιο αποφασισμένη να μείνει μόνη της».

Μέχρι χτες βράδυ, ο Snik δεν είχε κάνει like σε φωτογραφία της συντρόφου του από τις 19 Μαρτίου, χωρίς όμως να έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σύμφωνα δε με όσα είπε στην εκπομπή «Πρωινό» η Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Ελενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Στη συνέχεια όμως τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκαθάρισε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μπορεί να τα ξαναβρούν. Μην πέφτεις όμως θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα για τον Snik, μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Έτσι έγινε η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στο λόφο Πανί στον Αλιμο