Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η φωτογραφία της ηθοποιού που έχει προκαλέσει “αρμαγεδών σχολίων”

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της, συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα, τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με την ερμηνεία της, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε καθηλωτική.

Αγρίνιο 1984, νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο». Μόλις χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές απόλαυσαν τη σειρά, με φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Έρωτες, πάθη, συγκρούσεις και πολύ τραγούδι είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχώρισαν και «κέρδισαν» το τηλεοπτικό κοινό.
Κόρη γνωστών ηθοποιών, η πρωταγωνίστρια που έχει συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος” του Β. Διαμαντόπουλου, ενώ φοιτά στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Παν/μίου Πατρών.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης με δασκάλους τους Β. Παπαβασιλείου, Θ. Μοσχόπουλο, Μ. Μαρμαρινό, Σ. Χατζάκη, Δ. Μαυρίκιο, Σ. Παυλίδη, Ρ. Πατεράκη, Α. Στελλάτου. Από το 2009 έως το 2014 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (σχολή Στανισλάβσκι | method acting) με την Ελένη Σκότη στο studio ΝΑΜΑ του θεάτρου Επί Κολωνώ.

Η Ηλιάννα μαυρομάτη ποζάρει χωρίς ρούχα και βάζει φωτιά στα social media.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Νικηφόρος δεσμεύει τη ζωή του πλάι σε μια γυναίκα που δεν αγαπά

Πιες κάθε μέρα φρέσκο χυμό πορτοκάλι και δες τι θα συμβεί στο σώμα σου!