Ελένη Μενεγάκη: Θα μας ΠΕΙ κανείς τον λόγο που ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ;

Η…ΚΗΔΕΙΑ της Μενεγάκη! Θα μας ΠΕΙ κανείς τον λόγο που ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ; Και μεις γιατί…ΚΗΔΕΥΑΜΕ ένα χρόνο την Ελένη; Τόσο φαρμάκι, τόσο δάκρυ! Και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που πηγαν πέρυσι στην εκπομπή της; Πρέπει να της κάνουν μήνυση. Πήγανε, κλάψανε μαζί της, της κρατήσαν το χέρι, την ακούσανε να λέει πως ευχή της ήταν να’ αφήσει ένα λιθαράκι στην τηλεόραση. Τι κάνει ο άνθρωπος όταν θέλει να πάρει αύξηση!

Προτάσεις δεν υπήρχαν. Απόδειξη; Η Ελένη επέστρεψε πριν προλάβει να τελειώσει η σεζόν. Αν είχε πέρυσι προτάσεις θα συνέχιζε “σφαιρα”. Τόσο πολύ ήθελε να…σταματήσει.

Το κανάλι ήταν σαφές πέρυσι. Τετοια λεφτά, τα ξεχνάς! η Ελένη ήθελε λοιπόν να κάνει εντυπωσιακή έξοδο!

Τόσο κλάμα, τόσες μεγαλοστομίες. Τόσα “ξέρεις ποια είμαι γω;”. Τόσες επιβεβαιώσεις πως ήταν δική της η απόφαση να φύγει. Καλούσε ανθρώπους για να μιλήσει εκείνη τελικά. Μια αφορμή σκέτη η κάθε συνέντευξη που έπαιρνε για ν’α κούσουμε εκατό κιλά “ΕΓΩ”.

Αφορμή, για να θυμήσει πόσο…απόλυτα ευτυχσμένη είναι. Γιατί αυτό το μπούλινγκ στην τηλεθεάτρια Ελένη μου;

Γιατί αυτή η επίδειξη στον θεατή πως εσύ είναι η τυχερή που έκανες όλα όσα ήθελες στη ζωή σου, που έχτισες την απόλυτη ευτυχία; Δηλαδή η νοικοκυρά που σε βλέπει είναι η κακομοίρα; Αυτό ήθελε να μας πει;

Πως υπερέχει όλων μας; …επειδή κονόμησε και έγινε διάσημη από την τηλεόραση; Για όσους ορίζουν έτσι την επιτυχία, σίγουρα ήταν…μέχρι ν’ αρχίσει να εκτίθεται τόσο! Για τους άλλους, ήταν απλά μια ανανγωρίσιμη της οποίας την ανασχόηση γνώριζαν.

Για την ίδια, αποχ=δείχτηκε πως ήταν…ίδια με όλους τους άλλους ανθώρπους γύρω μας. Με τις ανασφάλειες της. Την…απληστεία. Την ανικανοποίηση. Την γκρίνια για όλα…

Για να την…στενοχωρήσουμε την Ελένη, θα της πούμε πως είναι αυτό ακριβώς η τηλεόραση. Τίποτα άλλο.

Κατά τα λοιπά, η Ελένη έχει την ζωή όλων μας. Σε τίποτα δεν διαφέρει και γι αυτό έχει και τόσο μεγάλη ανάγκη να μας τονίζει πόσο…τέλεια είναι η ζωή της!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ! ΜΑΥΡΗ επιστροφή για την Μενεγάκη! Την…ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο Μικρούτσικος!

Αν ήταν, θα φαινόταν. Από την ηρεμία της. Όμως ο τρόπος που έφυγε πέρυσι – ΄την έφυγαν ποιο σωστά – την εξέθεσε ακόμα περισσότερο…σε όσους την παρατηρούν βέβαια.

Δεν ήξερε αν καιπως θα επιστρέψει. Γι αυτό έκανε αυτές τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Όμως η Ελένη θα επιστρέψει για να επιβεβαιώσει πόσο δεν ήταν θέμα ταλέντου η καριέρα της!

Και τι δεν ακούσαμε σ’ αυτό το απίστευτα εγωκεντρικό φινάλε. Αυτό το τόσο…ενοχλητικό για μας “εγώ” που έλεγε με καταιγιστικό ρυθμό σε κάθε τη εκπομπή με αποκορύφωμα την …τελευταία της. το οποίο δεν χρειάζεται να το τονίζεις όταν το νοιώθεις ισχυρό και είσαι γενικά ικανοποιημένη. Ποιος αισθάνεται δυνατός και το επιδικνύει; Και πόσο “άσχημα” ακούγεται καιπόσο ντροπιαστικό να χεις την ανάγκη και να μην κρατιέσαι μιλώνατς μόνη σου και ξεκινώνατς πάντα με ένα “ΕΓΩ’;

Αν είσαι η τόσο πετυχημένη στον τομέα σου δεν θ’ αλλάξεις την γνώμη όσων σε πιστεύουν επειδή θέλεις να τους επιβάλεις την γνώμη σου.

Όσοι γνωρίζουν, όσα πιστεύουν και κυρίως όσοι νοιάζονται για το τι κάνεις στην ζωή σου, δεν θ’ αλλάξουν γνώμη επειδή κάνεις …δηλώσεις αυτοπεποίθησης. Και για να πούμε καιμεις ένα δικό σου απόφθεγμα, δεν χριάζεται να περιγ΄ραψεις τον εαυτό σου. Φαίνεται.

“Τσακώθηκα με την Ελένη Μενεγάκη για μία… περούκα”
Η Ελένη Μενεγάκη, όσα είπε εννούσε τ’ ακριβώς αντίθετα. Από το “φεύγω επειδή το αποφάσισα” μέχρι το ότι σταματάω την τηλεόραση.
Όλοι ξέραμε και κυρίως η ίδια πως δεν το εννοεί.

Φυσικά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το οτι γυρνάει στην τηλεόραση η Ελένη.

Εκτιμήσεις απλές κάνουμε και υπογραμμίζουμε το κατά πόσο…ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ όσα έλεγε. Κάτι που υπογραμμίζαμε τόσα χρόνια!

“Μέχρι το τέλος το έφτασα αυτό το …έργο που λέγεται “Ελένη”. Όλα τα έκανα όπως τα ήθελα, τα έφερα όπως ήθελα. Φεύγω τόσο μα τόσο γεμάτη.
Πάντα σκεφτόμουνα πως θα φύγω. Πως θα με θυμούνται όταν θα φύγω! Άφησα το στίγμα μου..”
Ελένη Μενεγάκη: Το καταπληκτικό σπίτι της στα Μελίσσια με την ενιαία κουζίνα σαλόνι!!

Ένα σωρό αποφθέγματα. Ένα σωρό δηλώσεις σιγουριάς. Ανάγκη να μας πείσει πόσο ευτυχισμενη είναι. Μα αν είσαι ευτυχισμένος για τί να το λες τόσο επιδεικτικά;

Με τις δηλώσεις της δήλωνε …ΤΕΛΟΣ. Δήλωνε επίσης πως εκείνη αποφάσισε να φύγει. Επίσης σαν…ΜΕΣΙΑΣ τόλμησε να πει σε δημοσιογράφο πως “με άκουγες στην κοιλιά της μαμάς σου”.

Μετά άρχισε τα…βαρύγδουπα: “Οταν η ζωή παύει να σε εκπλήσσει, είναι θάνατος”!

Δείτε όσο θέλετε το παρακάτω βίντεο και απολαύστε πόσα είπε και αποδείχτηκαν αλλιώς:

Η δημόσια συγγνώμη της Ζέτας Μακρυπούλια στην Ελένη Μενεγάκη

Ζώδια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια με τη μεγαλύτερη τάση προς την απιστία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τίτλοι τέλους» για τη σχέση της με τον Snik