Ιμπραΐμοβιτς: «Θα έμενα στο Μιλάνο για μια ζωή»

Ιμπραΐμοβιτς: «Θα έμενα στο Μιλάνο για μια ζωή»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν για άλλο ένα έτος, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να γίνεται απόψε. 

Η νέα συμφωνία θα κρατήσει τον Σουηδό άσο στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και πέρα από τα 40ά γενέθλιά του (τον Οκτώβριο), συγκεκριμένα δε ως το καλοκαίρι του 2022.

Μετά τις υπογραφές, ο «Ίμπρα» δήλωσε ευτυχισμένος για την εξέλιξη. «Αυτός ο σύλλογος είναι σαν το σπίτι μου. Αν μπορώ να μείνω εδώ για μια ζωή, θα το χαρώ».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Περίμενα αυτήν την ημέρα και τώρα έχω άλλη μια χρονιά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα», πρόσθεσε μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν (Milan TV).

«Πάντα έλεγα ότι το να παίζεις για τη Μίλαν είναι σαν να είσαι στο σπίτι. Αισθάνομαι τόσο χαρούμενος, μου αρέσει ο τρόπος που ο σύλλογος με προσεγγίζει, όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ, οι συνάδελφοί μου, ο προπονητής, οι οπαδοί που πραγματικά μου λείπουν στο γήπεδο».

Ο Ιμπραΐμοβιτς είχε επίσης έναν επαινετικό λόγο και για τον προπονητή του, Στέφανο Πιόλι: «Η συνεργασία με τον Πιόλι είναι πολύ εύκολη, έχει τη σωστή νοοτροπία. Κάθε μέρα έχει αυτή την ενέργεια που μεταμορφώνει την ομάδα και θέλει το καλύτερο από εμάς».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

Έρωτας με διαφορά

Έρωτας με διαφορά: Κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου κύκλου video

survivor-4-spoiler-(23/04):-afti-i-omada-kerdizei-toulachiston-mia-asylia!

Survivor Spoiler (23-04): Αυτή η ομάδα κερδίζει τουλάχιστον μια ασυλία!