Ιάσων Παπαματθαίου: Αν ο Αλέξης Παππάς ήταν πανούργος, δεν θα τον αντιπαθούσε ο κόσμος

Χamos

Ο «Μιχαήλ» από τις «8 Λέξεις» μίλησε για την συνύπαρξή του στο πλατό με τον Αλέξη Παππά και πως κρίνει την συμπεριφορά του συναδέλφου του στο «Survivor 2021».

Μιλώντας στον φακό της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε», ο Ιάσων Παπαματθαίου, ο «Μιχαήλ» της τηλεοπτικής σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Αλέξη Παππά, συμπρωταγωνιστή του στη σειρά έως τη στιγμή που αποχώρησε για να πάρει μέρος στο reality.

Ο νεαρός ηθοποιός και γιος του Τάκη Παπαματθαίου δήλωσε ότι ακολουθεί έως και σήμερα τον Αλέξη Παππά στα social media –«δεν κάνω εύκολα unfollow» είπε, απαντώντας στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε unfollow τον παίκτη του «Survivor 2021» εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι.

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Αλέξη Παππά στη διάρκεια της συνεργασίας τους, την περιέγραψε ως τυπική, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις, ούτε τα ίδια ενδιαφέροντα που θα μπορούσαν να τους φέρουν πιο κοντά.

Τέλος, απαντώντας στη ερώτηση αν ο Αλέξης Παππάς είναι πραγματικά τόσο πανούργος, ο Ιάσων Παπαματθαίου σχολίασε πως ο πανούργος άνθρωπος χειρίζεται τους άλλους χωρίς αυτοί να το αντιλαμβάνονται. «Αν ήταν πανούργος, δεν θα τον αντιπαθούσε ο κόσμος» είπε για τον τέως συμπρωταγωνιστή του, ο οποίος αποχώρησε χθες από το παιχνίδι και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Αθήνα και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Χamos

Τον διοικητή των αεροπορικών δυνάμεων των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε Ευρώπη και Αφρική συνάντησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Χamos

News: Ποιοι μετακομίζουν στο κτήριο του ΔΟΛ;