Η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: Κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και αντιδρά διαφορετικά, γι ‘αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτήν την ασθένεια, αυτός θα πάει έτσι”, δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, παρευρέθηκε στην εκπομπή “Δύο στις 10” σήμερα και μίλησε για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.
“Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός, αντιδρά διαφορετικά και γι ‘αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η νόσος. Κανένας δεν μπορεί να το γνωρίζει, εξελίσσεται. Απαιτεί χρόνο, υπομονή και φυσικά τη στήριξη της οικογένειάς του. Είναι δύσκολο να έχει κανείς έναν αγαπημένο στο νοσοκομείο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα”, είπε η Ματίνα Παγώνη.
Σχετικά με την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε: “Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται στη ΜΑΦ. Εμείς οι γιατροί γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή χρονική στιγμή που θα εξέλθει. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ο καθένας βγαίνει όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.
Προς το παρόν, ο Δημήτρης δεν μπορεί να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και να μεταβεί στο σπίτι του ή σε κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει υπό τη φροντίδα της ιατρικής ομάδας, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μόλις είναι έτοιμος, οι γιατροί θα αποφασίσουν πότε μπορεί να εγκαταλείψει το νοσοκομείο”.

Written by admin

Συγγενείς επιτίθενται σε έφηβο εξαιτίας της σεξουαλικής του προτίμησης

Η παράξενη ιστορία πίσω από το παρατσούκλι “Παπαμιχαήλ” στον Δημήτρη Γκοτσόπουλο