Ελένη Μενεγάκη: Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η…ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η...ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η…ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!! Αυτό που είδαμε, ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Αν και τα τελευταία χρόνια, κάτι είχαμε αρχίσει να υποπτευόμαστε παρατηρώνατς την αυτού…διασημότητα της.

Έπειτα από όσες – που να ξέρουμε εμείς τον ακριβή αριθμό – επεμβάσεων, η Ελένη Μενεγάκη όπως και πολλές άλλες διάσημες γυναίκες φτάνουνσε σημείο να μοιάζουν τόσο μεταξύ τους, που όταν τις δεις σε φωτογραφίες, είναι ίδιες!

Παράδειγμα η γοητευτικότατη Έλενα Τσαβαλιά ηθοποιός πασίγνωστη και σύζυγος του μεγάλου κωμικού μας Μάρκου Σεφερλή που στην πρόσφατη φωτογραφία της νομίζεις πως βλέπεις την Ελένη Μενεγάκη με λίγο πιο μακρύ εξτέ. Προφανώς,πείραξε λίγο από δω, πέιραξε λίγο από κει, το αποτέλεσμα κάποια στιγμή θα ρθει πολύ κοντά, αφού μάλιστα θα χρησιμοποιούν και ίδιες μεθόδους.

Είναι σκέτο καμάρι για την βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης και τον Μάκη Παντζόπουλο. Η μικρή Μαρίνα κλείνει τα έξι της χρόνια και η Ελένη Μενεγάλη γιορτάζει τηνμέρα όπως κάθε χαρούμενη μητέρα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΠΙΤΙ: Ο ΠΑΤΡΙΟΣ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΡΑΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ….
Διαβάστε ακόμα:Τις τελευταίες ημέρες έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τη Δανάη Μπάρκα να μετακινείται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και τη θέση της στην καθημερινή πρωινή ζώνη να παίρνει η Ελένη Μενεγάκη έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Η ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.

«Το ότι θα μεταφερθώ το Σαββατοκύριακο, δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο, τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι.

ΟΡΓΗ με δημοσίευμα για τη Μενεγάκη: “Σε άφησα βασίλισσα και κατάντησες αγρότισσα!”
Διότι, ακόμα κι αν γνωρίζω τώρα πράγματα, δε μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου, ούτε εγώ να βγω να πω αυτό, ενώ έχουμε συνεννοηθεί κάτι άλλο.

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι στιγμής ξέρω ότι όλα οκ και πάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΠΕ: «ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ; ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ».

Διαβάστε επίσης: Την τηλεοπτική της επιστροφή με τις καλύτερες συνθήκες ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη!

Σε προχωρημένες συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη με το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Οι συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι έχουν προς ώρας ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές, ενώ μοιάζει να είναι θέμα χρόνου η οριστική συμφωνία.

Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε 5 φωτογραφίες της κόρης της, Μαρίνας, που έχει γενέθλια
ΤΙΝΑΞΕ το ίνσταγκραμ η Μενεγάκη: Η Μαρίνα Παντζοπούλου στα γενέθλια της…

Σμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερο Τύπου, το MEGA δεν έχει πρόβλημα να βάλει βαθιά το χέρι στα ταμεία για χάρη της «ωραίας Ελένης», καθώς οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν καλά την τεράστια δυναμική της στη διαφημιστική αγορά χάρη στην οποία «η ίδια υπήρξε μια αδιάκοπη πηγή ρευστού στα ταμεία του καναλιού επί σειρά ετών».

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ MEGA.

Αυτό που πραγματικά επιθυμεί ο σταθμός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι να κλείσει εμπορικές συμφωνίες – μαμούθ που θα του αποφέρουν τεράστια κέρδη εκ των οποίων φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος θα πηγαίνει στην ίδια την Ελένη Μενεγάκη σαν bonus στον μισθό της.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ…

Δαιβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ πρώτη φορά γιατί ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ με την Ελένη Μενεγάκη Εδώ και 20 χρόνια η μία δε μιλάει για την άλλη.

ΤΩΡΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

«Με την Ελένη δεν ήμασταν ποτέ τόσο φίλες. Μαζί με τη Τζένη κάναμε παρέα κατά διαστήματα σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην Αθήνα. Δεν ήμουν ο πιο κοντινός της άνθρωπος, αλλά είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση.

Πολύ καλή σχέση. Δεν έχουμε κακή σχέση τώρα. Απλώς έχουμε χαθεί. Είχε συμβεί κάποια στιγμή μια παρεξήγηση την οποία και λύσαμε. Είπα κάτι και το πήρε στραβά.

Ελένη Μενεγάκη: Θα ΠΑΘΕΙΣ μόλις δεις τον ΠΡΩΤΟ της σύζυγο!
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΑΒΑ».

Με αυτά τα λόγια η Δέσποινα Βανδή απάντησε στην ερώτηση που της τέθηκε στην εκπομπή «Όλα Μπιπ», σε μία προσπάθεια να λυθεί το… μέγα μυστήριο της σόουμπιζ, που καλύπτει το κόψιμο των σχέσεων τραγουδίστριας-παρουσιάστρια από το 2010.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ.

Πάντως, οι φήμες που κυκλοφόρησαν τους πρώτους μήνες του 2010, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Μενεγάκη-Λάτσιου, ήθελαν τις δυο γυναίκες στο πλαίσιο ενός μεγάλου καβγά (στο οποίο ειπώθηκε ότι συμμετείχε και η Τζένη Μπαλατσινού) να διακόπτουν κάθε επαφή.

Πάντως, για την ιστορία, η τελευταία φορά που η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν στις αρχές της σεζόν του 2009, σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της στο Κεφαλάρι, όπου οι δυο γυναίκες είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους ώστε η Δέσποινα να μοιραστεί με τις τηλεθεάτριες της Ελένης Μενεγάκη τη συνταγή για το περίφημο ζυμωτό ψωμί της.

Βέβαια, η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στη Δέσποινα Βανδή κατά καιρούς και δεν έλειψαν τα «έξυπνα» καρφάκια.

Η γυναίκα του Κωνασταντίνου Αγγελίδη συγκλονίζει: “Θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση”

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή με το τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Η χαρά της Ελένης με την καταδίκη του Βόσκαρη θα κρατήσει πολύ λίγο