Η Βιβή Τσιάμη για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Αναγκάστηκα να παραιτηθώ»

Τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από διευθυντή της περιέγραψε η Βιβή Τσιάμη.

Η πρώην Playmate μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και το περιοδικό Secret και εξομολογήθηκε όλα όσα έκανε ο CEO διαφημιστικής που εργαζόταν.

«Εργαζόµουν ως δεξί χέρι του CEO σε µεγάλη διαφηµιστική εταιρεία. Στο τέλος αναγκάστηκα να παραιτηθώ από τη δουλειά αυτή. Αρχικά, ο συγκεκριµένος άνθρωπος, όταν ήµασταν σε επαγγελµατικό meeting και κρατούσα σηµειώσεις, µου έλεγε: “Κοπέλες σαν εσένα της σόουµπιζ γνωρίζω πολλές και έχω βγει µε πολλές”».

«Ισως να σου πάρω δώρα, να πάµε ταξίδια, γιατί έτσι είχαν ανταποκριθεί οι προηγούµενες που είχα”. Μετά άρχισε να µου κάνει κοµπλιµέντα και να µε πιέζει µε διάφορες άσεµνες εκφράσεις. Κάποια στιγµή άρχισα να εκνευρίζοµαι µε τη στάση του, διότι δεν µου αρέσε που µε σύγκρινε µε άλλες κοπέλες που ανταποκρίθηκαν σε εκείνον, γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωµα. Μάλιστα, ο συγκεκριµένος ήταν και αγχωµένος, γιατί προσπαθούσε να µε προσεγγίσει πιο ύπουλα και πιο εκλεπτυσµένα, γιατί ήξερε τι άνθρωπος είµαι. Το πήγαινε µε το µαλακό.

Κάποια στιγµή, επειδή ήταν πολύ προσβλητικός και µου έλεγε λεπτοµέρειες µε τις προηγούµενες κοπέλες και τις ερωτικές τους περιπτύξεις, έγινα έξαλλη. Καθόµουν στην καρέκλα άνετη και του είπα στον ενικό: “Πρώτον, δεν θέλω να ξέρω, δεύτερον, δεν µε πλησιάζεις παραπάνω και, τρίτον, δεν θέλω να σε ξέρω. Αυτά εκεί που σε παίρνουν και δεν µε ενδιαφέρει πού σε παίρνουν και πού όχι. Υπάρχουν κοπέλες που έχουν µαγκιά, αξιοπρέπεια και ηθική και πατάω στα δικά µου τα πόδια και στα δικά µου τα παπούτσια. ∆εν θέλω δώρα από σένα. Ευκαιρίες τέτοιες είχα πολλές στη ζωή µου”. Τελικά παραιτήθηκα και βρήκα την ησυχία µου».

Σοκαριστική στιγμή πάνω στη σκηνή για την Τέιλορ Σουίφτ

Παγιδευμένοι Spoiler: Μια νέα υπόθεση τους φέρνει σε μεγάλη κόντρα