Menu

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την ιδιωτική της οικογένεια

Ποτέ δεν έβγαλα τη ζωή μου στα μανταλάκια. Εγώ κάνω τηλεόραση με τους δικούς μου όρους», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Δύο στις 10». Ανέφερε πως ποτέ δεν ανέβασε την προσωπική της ζωή στη δημοσιότητα και δεν έχει προβάλει τα παιδιά της.

«Αν κάποιος αξίζει να πάρει κάτι, να το πάρει γιατί το αξίζει, όχι γιατί θα κάνει μια τακτική, θα χρησιμοποιήσει την οικογενειακή του ζωή και τα προσωπικά του για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Πρέπει να στηριχτείς στα πόδια σου και όχι στα παιδιά σου. Τα παιδιά μου δεν τα έχει δει ποτέ κανείς. Και δεν θέλω να τα δει. Δεν ερωτήθηκαν τότε που ήταν μικρά, οπότε δεν είχα το δικαίωμα να το κάνω και δεν είχαν κι άποψη. Οπότε, τα προστάτευσα. Είχα δεχτεί άπειρες προτάσεις να κάνω εξώφυλλο με τα παιδιά μου, δεν το έκανα. Πάντα ήταν επιλογή και οι επιλογές καθορίζουν τη ζωή σου», εξέφρασε με σαφήνεια η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια έδωσε έμφαση στο γεγονός πως προτιμά να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει τα αγαπημένα της πρόσωπα από την κακόβουλη προβολή. Με την αποφασιστικότητά της και τον αυτοσεβασμό της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποδεικνώνει πως μπορεί κανείς να είναι επιτυχημένος στην τηλεόραση με τους δικούς του όρους.

Written by admin

Exit mobile version