Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει: Η απόρριψη των κλικών με καναλάρχες και προέδρους

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγοντας τα χαρτιά της μίλησε με ανοιχτότητα για τον σεξισμό που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της τηλεόρασης. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε ότι κάποια έχει πει ότι είναι απλά ένα όμορφο κορίτσι, αλλά παρά τις δυσκολίες και τα σχόλια, κατάφερε να κρατήσει μια εκπομπή 15 χρόνια στην prime time πρώτη σε τηλεθέαση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δήλωσε επίσης πως ποτέ δεν είχε μπει σε κλίκες με κανάλια και πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ εξέφρασε την απέχθειά της για αυτή την πρακτική. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι δέχθηκε αρνητικά σχόλια από ανθρώπους όπως ο Δήμος Βερύκιος, αλλά τόνισε ότι αυτό έχει συνέπειες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε πως είναι παντρεμένη εδώ και 30 χρόνια και έχει δύο παιδιά. Εξέφρασε την αγάπη της για την οικογένειά της, ενώ ανέφερε ότι το μυστικό για έναν μακροχρόνιο γάμο είναι η επιθυμία να διατηρήσει κανείς τη σχέση του.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αισθάνεται ερωτευμένη με κάθε στιγμή της ζωής της και ότι δέχεται πολλά φλερτ στα social media, έχοντας χιλιάδες μηνύματα που δεν έχει προλάβει να διαβάσει.

Written by admin

Γιορτές της 4ης Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Νέα επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω συμπλήρωσης 8ετίας