Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 – Οι ξεχωριστές ευχές του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ κλείνει σήμερα τα 50 της χρόνια και ο σύζυγός της Ντέιβιντ Μπέκαμ της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Για να μοιραστεί τα συναισθήματά της για την τόσο ξεχωριστή ημέρα, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε τις δικές της σκέψεις με τους followers της.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Αταμάν για το περιστατικό με τον Μπαρτζώκα μετά το τέλος του ντέρμπι

«Η οικογένεια είναι τα πάντα… Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς τον όμορφο σύζυγό μου, τα υπέροχα παιδιά και τους γονείς μου!! Φιλιά» έγραψε χαρακτηριστικά η Βικτόρια Μπέκαμ που μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια.

Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ, όσο και ο γιος της, Μπρούκλιν, μοιράστηκαν επίσης στιγμιότυπα στο Instagram για να ευχηθούν στη Βικτόρια Μπέκαμ.

«Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου… Για αυτά τα γενέθλιά σου, θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει, πετύχει και όσα έχεις χτίσει ως επιχειρηματίας και φυσικά επειδή παντρεύτηκες έναν αρχηγό της Αγγλίας. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου, που τα καθοδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις. Σε αγαπούν πέρα από κάθε όριο, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, σου αξίζουν τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα γενέθλια της Βικτόρια.

Οι ξεχωριστές ευχές του Μπρούκλιν Μπέκαμ

«Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ ελπίζω να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα» έγραψε ο 25χρονος γιος τους Μπρούκλιν για τα 50ά γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ.

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε έρθει με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Κατερίνα Στανίση: Αποκαλύπτει την έλλειψη αλληλεγγύης από τις γυναίκες

Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για τον Τζέιμς Καφετζή: “Ζούμε σε δικό μας κόσμο”