Τζίνα Αλιμόνου: Σε καυτά ερωτικά παιχνίδια με πασίγνωστη ηθοποιό – video ΣΟΚ

Η Τζίνα Αλιμόνου γεννήθηκε το 1972 στη Σπάρτη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1989, σε ηλικία 17 ετών, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Top Model of the Year, όπου κέρδισε τον πρώτο τίτλο. Στα 18 της χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αμερική ξεκινώντας την πορεία της ως μοντέλο.

Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Ecole du Louvre, ενώ παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεάτρου. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998, δουλεύοντας σε μεγάλα περιοδικά μόδας.

Το 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη. Το καλοκαίρι του 2006 παντρεύτηκαν και μέσα στα επόμενα χρόνια απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Αδριάννα (γενν. 2009) και τα τρίδυμα Σταύρο, Αέλια και Αμαλία (γενν. 2013).

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ζούσε μόνιμα στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ μέχρι το 2017, όταν το ζευγάρι χώρισε και εκείνη επέστρεψε με τα παιδιά στην Ελλάδα.

Αυτό που δε θυμάται σχεδόν κανένας είναι πως σε μια συμμετοχή της στην ελληνική τηλεόραση, η ίδια είχε υποδυθεί τη λεσβία και μάλιστα είχε παίξει και σε σκηνή στο πλευρό της Αλεξίας Καλτσίκη.

Πρόκειται για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δυο μέρες μόνο» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega την περίοδο 2005-2006.

Δείτε το βίντεο μετά το 29ο λεπτό:

europost

Γαία Μερκούρη: Στο κρεβάτι με τον Άγγελο Λάτσιο! Στο φως ‘ακατάλληλη’ φωτογραφία από την προσωπική τους ζωή!

Ιωάννα Τούνη: Η φώτο από το Ντουμπάι που θα σε τρελάνει – instagram