«Η τύπισσα μου έστειλε…» – Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημόσιος τσακωμός (Video)

Latest

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τις δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα στο «Happy Day», μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα μερικά από τα επικριτικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, δέχτηκε ένα χυδαίο μήνυμα από γυναίκα, δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο οποίο και απάντησε.

«Η τύπισσα μου έστειλε…»

«Έχει τύχει μία να μου γράψει κάτι πολύ χυδαίο. Έχω μπει στο προφίλ της και βλέπω παιδιά ότι είναι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης γιατί το γράφει και της γράφω κι εγώ ανοιχτά: “Πόσο λυπηρό, μια δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκπαιδεύει ψυχές και μικρά παιδιά, να έχει έναν τόσο χυδαίο τρόπο, ντρέπομαι πραγματικά”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την απάντηση που έλαβε: «Η τύπισσα, μου έστειλε συγγνώμη».

Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv και ήταν αποκαλυπτική, καθώς εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Latest

Ξεκάθαρος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος…» – Απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου με την Δέσποινα Βανδή

Νικολέττα Καρρά: «Μέσα μου αισθάνομαι άντρας και όχι θηλυκό»