Η Τραϊάνα Ανανία… κολάζει τη Μύκονο – Ο σέxι χορός πάνω στο τραπέζι

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Μια γυναίκα που σίγουρα δεν περάνει απαρατήρητη, όπου κι αν βρεθεί, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στη Μύκονο, πάνω σε ένα τραπέζι και χορεύει!

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, η οποία βρέθηκε στο νησί των Ανέμων κι έκανε… αισθητή την παρουσία της, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Όλα στη φόρα από την Καρολίνα!

Η γνωστή ηθοποιός – τραγουδίστρια βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου βγήκε να διασκεδάσει και σε τρέλα κέφια δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι το πρωί. Ντυμένη με σέξι κοντό μαύρο φόρεμα πήγε στο κλαμπ Baos στην Μικρή Βενετία.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την κατέγραψε πάνω στο τραπέζι να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς ξένων επιτυχιών με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θαμώνων που έχουν καρφωθεί στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Όταν το ρίχνει στο χορό, το κάνει με πάθος. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έγινε viral για τις χορευτικές της επιδόσεις στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας»!

Δείτε το βίντεο

Ο Γιος Τους Πέθανε Παίζοντας Στο Χώμα! Όταν Γύρισαν Να Πάρουν Τα Ρούχα Για Την Κηδεία Του, Βρήκαν τον λόγο

Maria Menounos: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει στο Καλλιμάρμαρο – Δείτε τι ανέβασε στο Instagram