Κωστής Μαραβέγιας: Η Τόνια Σωτηροπούλου “έκλεψε” το πουκάμισό του και εκείνος την τρόλαρε δημοσίως

Η Τόνια Σωτηροπούλου “έκλεψε” το πουκάμισό του και εκείνος την τρόλαρε δημοσίως
Το πρώτο ταξίδι τους μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό έκαναν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το γνωστό ζευγάρι ταξίδεψε στη Σαντορίνη, προκειμένου να χαρεί τη θάλασσα, την ανεμελιά, αλλά και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Οι δυο τους λατρεύουν να ταξιδεύουν, συνεπώς περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, λοιπόν, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να φορέσει ένα από τα πουκάμισα του Κωστή Μαραβέγια. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από το εν λόγω ρούχο και έτσι το “έκλεψε” από τον καλό της. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, θέλοντας να τρολάρει τη σύντροφό του, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που το φορά και έγραψε:


“Πουκάμισο δώρο γενεθλίων. Δάνειο χωρίς επιστροφή από Τόνια Σωτηροπούλου. Όπως σωστά λέει ο Αντώνης εδώ ταιριάζει: “Πάρε την καρδιά μου, πάρε το μυαλό μου, πάρε να φοράς και το πουκάμισό μου””. Αναμφίβολα, η Τόνια Σωτηροπούλου υποστηρίζει άψογα το καινούργιο πουκάμισό της!

ksespase-sto-masterchef-o-pavlos-–-“echei-spasei-tin-ypomoni-mou”

Ξέσπασε στο MasterChef ο Παύλος – Έχει σπάσει την υπομονή μου

Ο ΥΠΕΞ της Κροατίας εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία του Ν. Δένδια να μεταβεί στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη

Ο ΥΠΕΞ της Κροατίας εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία του Ν. Δένδια να μεταβεί στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη