Menu

Η θλιβερή εξομολόγηση του Θανάση Κουρλαμπά: Πώς πλήγωσαμε το παιδί μας αντιστέκοντας

Φροντίσαμε να διασφαλίσουμε το παιδί. Του μιλήσαμε πολύ και τον προετοίμασαμε για το τι θα λέει και τι θα απαντά στα διάφορα σχόλια.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μιλάει για την ανατροφή και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά του. Σε συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Ελευθερία Κανακάκη για το περιοδικό Vita, αναφέρει πως από την αρχή προσπάθησαν να μεταφέρουν τις προσωπικές τους αξίες στα παιδιά τους, ενώ παραδέχεται ότι έκαναν λάθη τα οποία το παιδί τους βίωσε.

“Εμείς προσπαθήσαμε να προβλέψουμε κάποια ταλέντα τους και να τα ενισχύσουμε. Κατά τα άλλα, τα αφήσαμε ελεύθερα να επιλέξουν ό,τι θέλουν να ακολουθήσουν και να το παλέψουν”, αναφέρει ο κύριος Κουρλαμπάς.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του γιου του να ασχοληθεί με το μπαλέτο και τις αντιδράσεις του κοινού, τονίζει ότι φρόντισαν να διασφαλίσουν το παιδί τους και τον προετοίμασαν για τα σχόλια που θα αντιμετωπίσει.

Αυτή η προσέγγιση φαίνεται να απέδωσε, καθώς ο γιος του είναι περήφανος για τις επιλογές του και έχει ήδη αρχίσει να κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο του μπαλέτου. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς δείχνει υπερήφανος για το πώς αναπτύσσεται η καριέρα του γιου του και σκέφτονται ακόμη πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Written by admin

Exit mobile version