Η τελευταία στιγμή με τον Λάκη Λαζόπουλο: Το γέλιο που μας άφησε αξέχαστες στιγμές

Ο καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του. Τονίζοντας ότι ακόμα και στην αντίποτε, κατάφερε να την κάνει να γελάσει και να περάσει καλά, εξέφρασε την άποψη του ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή χωρίς γέλιο. Ανέφερε επίσης ότι ο δρόμος της ζωής είναι τόσο ανηφορικός που, χρειάζεται να διατηρείς το χιούμορ και να γελάς για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που είχε με τη μητέρα του λίγο πριν εκείνη απεβίωσε, όπου την προέτρεπε να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άλλη ζωή ή όχι, πάντα με χιούμορ και αγάπη. Ανέφερε επίσης ότι το γέλιο και ο χιούμορ είναι απαραίτητοι για να αντιμετωπίσει κανείς τη ζωή, ειδικά όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες.
Η άποψη του Λάκη Λαζόπουλου είναι ότι το γέλιο είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του βίου και να προχωρήσουμε μπροστά. Και ενώ συχνά ο δρόμος της ζωής είναι ανηφορικός και γεμάτος προκλήσεις, το γέλιο μπορεί να μας δώσει τη δύναμη και την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε για να τον αντιμετωπίσουμε. Έτσι, ο Λάκης Λαζόπουλος μας υπενθυμίζει ότι το γέλιο είναι μια αναντίρρητα σημαντική πτυχή της ανθρώπινης εμπειρίας και κάτι που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας στο δρόμο της ζωής.

Written by admin

Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει: Η αλήθεια πίσω από το Μονόγραμμα της ΕΡΤ

Latest

Εξομολόγηση Σπύρου Μπιμπίλα: «Έκανα σ@ξ στα 21 πρώτη φορά. Έχω πάει μόνο με 25 άνδρες, ο τρίτος μου έρωτας με ανέβασε στα ουράνια»