YFSF spoiler 31/5: Η Τάνια Μπρεάζου ήταν η μεγάλη Νικήτρια

Ο χαμός είχε γίνει στο YFSF στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη Κυριακή. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και τον μεγάλο τελικό όπου έγινε χθες, οι Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Ματθιλίδη Μαγγίλα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής και Λευτέρης Ελευθερίου κατάφεραν να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό

Ολοκληρώθηκε τελικά ο μεγάλος τελικός του YFSF All Star και όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, μεγάλη νικήτρια του σόου μεταμφιέσεων αναδείχθηκε, η Τάνια Μπρεάζου.

Από την βραδιά φυσικά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις που είδαμε την Ζωζώ Σαπουντζάκη που μόλις χθες εγινε 88 ετών και την Άντζελα Δημητρίου που ανέβηκαν στην σκηνή σε ρόλο-έκπληξη.

Μετά το τέλος του μεγάλου διαγωνισμού πήραν την κατάσταση στα χέρια τους η Κατερίνα Παπουτσάκη κι ο Κωστής Μαραβέγιας, και μετέτρεψαν όλον τον διαγωνισμό σε ένα μεγάλο πάρτυ.

Η Τάνια Μπρεάζου που κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό λίγο περισσότερο από τους υπολοίπους.

Βρέθηκε πριν μέρες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που έζησε αλλά και την σχέση που… δεν έχει με τον πατέρα της αφού όπως είπε η ίδια, έχει να τον δει τουλάχιστον 5 χρόνια.

Η Τάνια Μπρεάζου είναι 22 ετών, ενώ είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και «εκρηκτικές» τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς. Γεννήθηκε στην Ρουμανία, ενώ μεγάλωσε στην Ρόδο, όπου και αποφοίτησε.

Χamos

Σε ισχύ από σήμερα το ψηφιακό πιστοποιητικό κορονοϊού

Ισραήλ: Ο Ναφτάλι Μπένετ συμφώνησε στον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού που θα βάλει τέλος στην πρωθυπουργία Νετανιάχου

Ισραήλ: Ο Ναφτάλι Μπένετ συμφώνησε στον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού που θα βάλει τέλος στην πρωθυπουργία Νετανιάχου