Survivor spoiler 21/5: Η σύντροφος του Μπόγδανου μιλάει για πρώτη φορά!

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αναμφίβολα από τους πρωταγωνιστές στο φετινό survivor του ΣΚΑΙ, τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και με τον καλό χαρακτήρα του.

Αλλά στην Ελλάδα τον περιμένει με υπομονή η σύντροφος του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση τους.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από όταν έφυγε ο Ηλίας. Σίγουρα θα είναι και ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί δε θα ξέρουμε και εγώ και οι φίλοι του και η οικογένειά του τι να του πρωτοπούμε από όσα έχουν συμβεί όσο απουσιάζει.

Φυσικά και μου λείπει, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον. Πιστεύω πως έκανε πολύ καλή επιλογή που πήγε στο παιχνίδι. Όταν μου ανακοίνωσε πως θα πάει στο Survivor ήταν ένα σοκ, γιατί δεν είμασταν προετοιμασμένοι.

Έγινε τελευταία στιγμή. Αλλά με το που μου το είπε, του είπα να πάει, γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος. Λόγω Covid έχουν μείνει πολλά πράγματα πίσω. Τον παρακολουθώ και του στέλνω τη στήριξή μου.

Περιμένω να βγει νικητής. Πιστεύω πως είναι ήδη νικητής. Είχα στείλει παλιότερα ένα βίντεο, αλλά δεν έχουν κερδίσει εδώ και καιρό. Αν κερδίσουν κάποιο έπαθλο επικοινωνίας πιστεύω θα παιχτεί» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: Η απιστία της Αθηνάς θα αποκαλυφθεί, και ο εκβιασμός του Βασίλη!

Χamos

Αλέξης Τσίπρας στην Ακρόπολη: Σταματήστε να κακοποιείτε την πολιτιστική μας κληρονομιά