Η συναρπαστική βραδιά της Βανδή με τον Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα στα μπουζούκια

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξαν το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης, για πρόσφατη νυχτερινή έξοδό τους.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο μαγαζί, τόσο κατά την είσοδό του, όσο και κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Κάθισαν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια, με τον τραγουδιστή να πλησιάζει τη συνάδελφό του για να πουν μαζί ένα τραγούδι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Βανδή με τον Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα στα μπουζούκια - Δείτε φωτογραφίες Η Βανδή με τον Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα στα μπουζούκια - Δείτε φωτογραφίες

Η Βανδή με τον Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα στα μπουζούκια - Δείτε φωτογραφίες Η Βανδή με τον Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα στα μπουζούκια - Δείτε φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή δεν αποφεύγει να απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν τον σύντροφό της. Λίγες μέρες πριν, ρωτήθηκε μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για μια φράση του ηθοποιού που την αφφορά: «Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται».

Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Τι θέλεις να σου πω; Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί».

# Βασίλης Μπισμπίκης # Δέσποινα Βανδή

Written by admin

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Celine Dion: Μια μηλιά που αισθάνεται

Ανεκδοτάρα στο σιδηροδρομικό σταθμό: Το φιλί και το ταξίδι