Menu

Η συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Νεκτάριο Μαλλά: Η αλήθεια για τη ρατσιστική κοινωνία

Ένα σύστημα τον έχει στην απ’ έξω, γιατί είναι τυφλός. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν πονάει. Για να δούμε ότι είμαστε μια ρατσιστική κοινωνία, όσο κι αν λέμε δημόσια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής είχε μια ευχάριστη συνάντηση χθες το βράδυ στην πλατεία της Βουλιαγμένης όταν άκουσε μια ωραία φωνή να τραγουδάει, που ανήκε στον Νεκτάριο Μαλλά, τον πρώην διαγωνιζόμενο στο Voice του 2015.

«Ακούσαμε τον Νεκτάριο Μαλλά να τραγουδάει και συνοδευόμενος από την κοπέλα του, η οποία επίσης έχει προβλήματα όρασης. Του μίλησα, τρελάθηκε, χάρηκε και του ζήτησα να ερμηνεύσει το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει στην οντισιόν. Ένιωσα συγκίνηση, ανατρίχιασα», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχτηκε στα social media μετά τη δημοσίευση του βίντεο: «Λάβαμε εκατοντάδες μηνύματα, μερικοί με βρισίδια, αλλά η πλειονότητα εξέφρασε την υποστήριξή της για το ότι ανέβασα αυτό το συγκεκριμένο βίντεο. Κάποιοι είπαν ντροπή που το σύστημα δεν του δίνει ευκαιρίες και με παρότρυναν να κάνω κάτι γι’ αυτόν.

Δεν μπορώ να του προσφέρω δουλειά. Μπορώ όμως να προωθήσω το ταλέντο του στην εκπομπή μου και να παροτρύνω τους ιδιοκτήτες μαγαζιών να τον προσλάβουν για να τραγουδήσει. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, αφού δεν έχω μαγαζιά ή φίλους που μπορώ να τον προτείνω».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε την αλήθεια ότι είμαστε μια ρατσιστική κοινωνία, που εξωτερικά μιλάμε για διαφορετικότητα, αλλά όταν έρθει η ώρα να δράσουμε, αποκλείουμε εκείνους που διαφέρουν από εμάς. Το αναγνωρίζετε· είναι πικρό; Το λέω μόνο εγώ; Ακούστε το, γιατί εγώ δεν θέλω να είμαι ευχάριστος, λέω πάντα την αλήθειά μου».

Written by admin

Exit mobile version