Η Συνάντηση της Μίρκας Παπακωνταντίνου και Παναγιώτη Ραφαηλίδη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Θε Νάιτ Σόου

Απόψε, Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 00:00 στον Ant1, το “The 2Night Show” φιλοξενεί τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η αγαπημένη ηθοποιός θα μιλήσει για τη ζωή και την καριέρα της, από τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός μέχρι τις τρέχουσες της δραστηριότητες. Στο πλατό, θα απαντήσει σε ερωτήσεις για το πώς άρχισε στον χώρο της υποκριτικής, τις επιτυχίες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς και τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της. Επίσης, θα αναφερθεί στους ανθρώπους που την επηρέασαν και στις αγαπημένες της στιγμές στο χώρο του θεάτρου και του σινεμά.

Επιπλέον, στη σημερινή εκπομπή θα είναι καλεσμένος και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, γνωστός τραγουδιστής και YouTuber. Θα μιλήσει για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού, τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και τα μουσικά του σχέδια. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να ερμηνεύει live με τους Prestige The Band.

Μη χάσετε απόψε στις 00:00 τη συνέντευξη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και το live του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στο “The 2Night Show” στον Ant1! Ένα επεισόδιο γεμάτο συναισθήματα και μουσική που δεν πρέπει να χάσετε!

Written by admin

Αποκαλύφθηκε το Μεγαλύτερο Μυστήριο της Ιστορίας

Ομορφιά και Καινοτομία στα Βραβεία Μαλλιών 2024