Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Celine Dion: Μια μηλιά που αισθάνεται

Δεν θα ήθελα να περιμένουν στην ουρά, αν δεν έχω άλλα μήλα για αυτούς

Η κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «I am Celine Dion», που περιγράφει τη ζωή της διάσημης Καναδής superstar, έχει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τη μάχη που δίνει η τραγουδίστρια με το σπάνιο Σύνδρομο του Άκαμπτου Ανθρώπου. Η Celine Dion είχε αποκαλύψει πέρσι σε ένα δημόσιο μήνυμα ότι πάσχει από αυτή τη νευρολογική πάθηση που την εμποδίζει να εκπληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Αισθάνομαι σαν να είμαι μια μηλιά. Εγώ είμαι η μηλιά. Ο κόσμος περιμένει στην ουρά και εγώ τους προσφέρω μήλα, τα καλύτερα, και τα γυαλίζω. Όλοι φεύγουν με ένα καλάθι γεμάτο μήλα», αναφέρει η Celine Dion στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

«Τα κλαδιά μου μερικές φορές πέφτουν, σπάνε και παράγουν λιγότερους καρπούς. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλοί άνθρωποι στην ουρά. Δεν θα ήθελα να περιμένουν στην ουρά, αν δεν έχω άλλα μήλα για αυτούς», εξομολογείται η Καναδή τραγουδίστρια με συγκινητικά λόγια.

Written by admin

«Είμαι η πιο όμορφη άστεγη στην Αυστραλία»: Μοντέλο του OnlyFans παραπονιέται γιατί δεν μπορεί να βρει σπίτι να μείνει (VIDEO)

Η συναρπαστική βραδιά της Βανδή με τον Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα στα μπουζούκια