Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ζόζεφιν για τη Eurovision του 2025

Κάθε φορά που κάνω πλάνα, η ζωή μου τα φέρνει αλλιώς. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου.
Στο χθεσινοβραδινό (15/6) live του J2US παραβρέθηκε η Ζόζεφιν. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του show ξεσηκώνοντας το κοινό και τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες της, ενώ στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που την περίμεναν στα παρασκήνια.
«Θα μπορούσατε να με δείτε κριτή στο J2US, τα ακούω όλα, έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου, εννοείται πως θα μου άρεσε», είπε αρχικά η Ζόζεφιν για την εμπειρία της από το λαμπερό show του Alpha.
«Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει», απαντά η τραγουδίστρια σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον μουσικό διαγωνισμό.
«Όχι, το τραγούδι δεν το έχουμε βρει αλλά έχουμε πολλούς ταλαντούχους συνθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», σημειώνει η Ζόζεφιν για το ενδεχόμενο να τη δούμε του χρόνου να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στην Ελβετία.
«Έχω τόση δουλειά με το τραγούδι που δεν έχω κάτσει να σκεφτώ το ενδεχόμενο της τηλεπαρουσίασης. Έχουν έρθει κατά καιρούς προτάσεις αλλά για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Κάθε φορά που κάνω πλάνα, η ζωή μου τα φέρνει αλλιώς. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο των δηλώσεων η Ζόζεφιν.

Written by admin

Η σέξι εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «Love Island» που ξεσηκώνει τα πνεύματα με το μικροσκοπικό μπικίνι

Το βάρβαρο έγκλημα κατά του άλογου: Το τραγικό τέλος ενός ζώου