Η συγκλονιστική αντίδραση του Χρήστου Φερεντίνου στον Μονομάχο: Νοσηλεύτηκα με αμνησία για 20 ημέρες

Η Κική είχε μια τρομακτική εμπειρία που μοιράστηκε στον Μονομάχο αυτή την εβδομάδα. Εκείνη τη μέρα, 1η Σεπτεμβρίου 2000, καθώς κινούταν προς τη δουλειά της στη Γλυφάδα, βρέθηκε στη μέση μιας φρικτής τροχαίας σύγκρουσης. Η Κική ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο στη σειρά και άλλα οκτώ αυτοκίνητα την προηγούνταν.

Ένα φορτηγό έρχεται με τεράστια ταχύτητα από πίσω, χτυπά το αυτοκίνητο της Κικής και την εκτοξεύει στη μέση του δρόμου. Τότε ακολουθούν πολλαπλά χτυπήματα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούν, με τους οδηγούς να πέφτουν ένας πάνω στον άλλον. Η Κική μάλιστα εξομολογείται ότι ευτυχώς φορούσε ζώνη εκείνη τη στιγμή, κάτι που τη βοήθησε να επιβιώσει από το ατύχημα.

Μετά τη σύγκρουση, η Κική έχασε τις αισθήσεις της και νοσηλεύτηκε με αμνησία για περίπου 20 ημέρες. Παρόλα αυτά, ευτυχώς είχε μικρότερες κακώσεις από το ατύχημα, με κάποια τραύματα στον σβέρκο, στον αυχένα και στα πόδια και τα χέρια της.

Η περιγραφή της Κικής σοκάρει τον παρουσιαστή και το κοινό του Μονομάχου, αναδεικνύοντας τον κίνδυνο που καλούνται να αντιμετωπίζουν καθημερινά στους δρόμους. Η τύχη της Κικής να ξεφύγει από αυτό το τρομακτικό ατύχημα είναι μια ακόμη υπενθύμιση για τη σημασία της οδικής ασφάλειας και της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς κυκλοφορίας.

Written by admin

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για τη σημασία του ενδιαφέροντος στην τηλεόραση

Η κόρη του Τζόνι Κας αποκαλύπτει τον φόβο της απέναντι στον Τραμπ: «Είμαι τρομοκρατημένη»