Η συγκινητική συνάντηση του Αντώνη Αντωνίου με τον Νίκο Κοεμτζή

«Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία, πολύ ωραία ταινία», λέει ο Αντώνης Αντωνίου για την «Παραγγελιά».

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Αντωνίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Αλέξη Μίχα και μίλησε για την ταινία «Παραγγελιά». Αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Παύλο Τάσσιο και την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους στη δημιουργία αυτής της ταινίας.

Μιλώντας για την εμπειρία του στην ταινία, ο Αντώνης Αντωνίου αποκάλυψε πως η πρώτη γνωριμία του με τον σκηνοθέτη ήταν δοκιμαστική, αλλά η συνεργασία τους στη συνέχεια ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ ωραία ταινία.

Επίσης, ανέφερε την συνάντησή του με τον Νίκο Κοεμτζή έξω από τα δικαστήρια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του και να ανταλλάξει απόψεις για την τέχνη και τη ζωή.

Κλείνοντας, ο Αντώνης Αντωνίου αναφέρθηκε στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» και μοιράστηκε μια απολαυστική ανάμνηση από τα γυρίσματα στα Λιόσια, όπου κάθε γύρισμα ήταν μια πραγματική περιπέτεια.

Η συνέντευξη του Αντώνη Αντωνίου αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ματιά στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και στιγμές μοναδικής συνεργασίας και δημιουργικότητας πίσω από τις κάμερες.

Written by admin

Γιώργος Καπουτζίδης: Έτοιμος για οικογένεια και γάμο

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Δύσκολη περίοδος λόγω περιοδικού»