Η συγκινητική αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το δελτίο ειδήσεων: Οι δάκρυα έσπασαν

Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά” περιέγραψε η Όλγα Τρέμη.
Σε μια ειλικρινή τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε η Όλγα Τρέμη όταν συναντήθηκε με τη Μάγκυ Δούση, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Black Box που προβλήθηκε στο Attica Tv. Μέσα σε όλα, η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε στη νεότερη συνάδελφό της για το τελευταίο βράδυ που βρέθηκε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του μεγάλου καναλιού.
Ειδικότερα, μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Όλγα Τρέμη σχολίασε πως «έπεσαν πολλά δάκρυα εκείνη την ώρα. Ήμουν τόσο συγκινημένη και τραυματισμένη, πως δεν είχα καταλάβει καν ότι είχα κρύο. Δεν γνωρίζω γιατί συνέβη αυτό. Στα δελτία ειδήσεων, οι ρόλοι είναι πολύ καθορισμένοι και υπόκεινται σε κανόνες, όχι ανοικτή έκφραση συναισθημάτων».
«Εκείνη τη νύχτα όμως ήταν μοναδική. Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα αγόρια που έκλαιγαν σαν να ήταν μικρά παιδιά. Επίσης, έξω από το στούντιο έκλαιγαν, αλλά εγώ δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό ενώ ήμουν μέσα στο στούντιο. Μόλις βγήκα, με περιμέναν πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλές ζεστές αγκαλιές».
«Πολλοί άνθρωποι ήταν συγκινημένοι και μου είχαν ετοιμάσει μια αποχαιρετιστήρια τούρτα. Αυτό συνέβη εκείνη την ημέρα, εκείνη τη νύχτα» κατέληξε η Όλγα Τρέμη, αναφερόμενη στην πολύ συγκινητική τηλεοπτική στιγμή της, στην εκπομπή Black Box με τη Μάγκυ Δούση τη νύχτα της Κυριακής.

Written by admin

Το μωβ μαγιό της Πένυς Αγοραστού που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Jasmine Sanders: Ποια είναι η «χρυσή Barbie» του μόντελινγκ