Menu

Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Κόκοτα: Νιώθω σαν να μην έχουν γίνει όλα αυτά

Μπροστά στο παιδί δεν έχω ρίξει δάκρυ! Ο Δημήτρης Κόκοτας θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν…

Ο αγώνας του Δημήτρη Κόκοτα για πλήρη ανάρρωση συνεχίζεται, καθώς παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου μετά από μια καρδιακή προσβολή που υπέστη. Τη Μεγάλη Πέμπτη, η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη, μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για την πορεία της υγείας του και για τις πρώτες θετικές ενδείξεις που εμφανίζει ο λαϊκός τραγουδιστής.

Η κυρία Πετράκη δήλωσε ότι “κάθε μέρα περιμένουμε κάτι νέο, οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν απόλυτες εκτιμήσεις στο 100%. Ο Δημήτρης αντιδρά, ναι… έχει αντιδράσεις, αλλά χρειάζεται ακόμα υποστήριξη μέσω σωληναρίων, καθώς δεν έχει ξυπνήσει ακόμα για να είναι αυτόνομος. Δεν γνωρίζω τη λειτουργία των σωληναρίων. Βρίσκεται ακόμα στην ΜΕΘ”.

“Πηγαίνω και τον επισκέπτομαι καθημερινά και πληροφορούμαι για την κατάσταση του Δημήτρη. Το παιδί είναι καλά, της λείπει ο μπαμπάς της, αλλά η κόρη μας Ριάνα δεν δείχνει ανησυχίες τύπου ‘Τι θα κάνουμε τώρα;’. Εγώ μπροστά στο παιδί δεν έχω ρίξει δάκρυ” πρόσθεσε.

“Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε για ένα αρνητικό σενάριο. Ο Δημήτρης θα αναρρώσει και θα είναι εκείνος που ήταν πριν. Νιώθω ότι όλα αυτά δεν έχουν συμβεί, σαν να είναι ένα όνειρο. Ανοίγει και κλείνει τα μάτια του, έχει θετική πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο. Οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν προβλέψεις ακόμα, είναι πολύ προσεκτικοί. Από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου ενημερώνουν για την τρέχουσα κατάσταση του Δημήτρη, όχι για το μέλλον και για ένα μήνα μετά” συμπλήρωσε η σύζυγός του.

“Δεν θέλω να ενθουσιαστώ ή να απογοητευτώ, θέλω να γνωρίζω την τρέχουσα κατάσταση. Οι γιατροί είναι προσεκτικοί, ακόμα και αν όλα πηγαίνουν καλά, μας το λένε. Μας έχουν ενημερώσει για τα θετικά και τα αρνητικά, ανάλογα την ημέρα. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Καθημερινά περιμένουμε τις εξελίξεις” τόνισε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Exit mobile version