Η συγκινητική ανακοίνωση της Μαρίας Αντωνά στο Survivor: “Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα”

“Καλησπέρα, σήμερα θα μιλήσουμε για την Μαρία Αντωνά, παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor, που αποκάλυψε πως η ψυχολογία της δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου, εξέφρασε τη θλίψη της και τα συναισθήματά της.

Η Μαρία Αντωνά είναι βαθιά πληγωμένη μετά την αποχώρηση του φίλου της από το παιχνίδι. Η εκφορά της αφορά την δυσαρέσκειά της για την κατάσταση της κόκκινης ομάδας και την ανησυχία της για το μέλλον. Εξηγεί πως η ψυχολογία της έχει πληγεί από προηγούμενα δύσκολα προβλήματα υγείας και την απώλεια του Νίκου.

Οι δηλώσεις της αποκαλύπτουν τον πόνο και τη θλίψη της για την απώλεια του φίλου της, τον οποίο θεωρούσε σημαντικό κομμάτι της ζωής της στο Survivor. Με δάκρυα στα μάτια, εκφράζει την ανησυχία της για το μέλλον της στο παιχνίδι χωρίς την παρουσία του Νίκου.

Η Μαρία Αντωνά κλείνει την εβδομάδα ξεκινώντας με συναισθήματα αναστάτωσης και θλίψης, δείχνοντας πως η αποχώρηση του Νίκου άλλαξε την κατάστασή της στο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε πως θα βρει την δύναμη και την θέληση να συνεχίσει μπροστά, αν και με δυσκολίες.”

Written by admin

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέφερε το περιστατικό που παρεξηγήθηκε μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Latest

Κώστας Λεφάκης: Το μεροκάματο της αστρολογίας, το κοψιμο από την τηλεόραση και η πρόβλεψη του θανάτου του