Η Super Κική αποκαλύπτει: Τι συνέβη με τους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια

Κάποιες φορές αναρωτιέμαι ποιον εξυπηρετούν όλοι αυτοί. Τον εαυτό τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει. Με μια σειρά από video-stories στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Super Κική ξεσπά για το περιστατικό έξω από τα δικαστήρια ανάμεσα σε εκείνη και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί. Η γνωστή influencer χαρακτηρίζει “τρελούς” τους δημοσιογράφους που ήθελαν να της αποσπάσουν μια δήλωση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η Super Κική εξοργίζεται για τον τρόπο που την προσέγγισαν οι δημοσιογράφοι και τους καταγγέλλει ως ανίατους και αναισθητους ανθρώπους. Εκείνοι που θέλουν να βγάλουν τη δουλειά τους, χωρίς να σέβονται τους άλλους και τα προβλήματά τους. Και ενώ η Super Κική επιμένει πως δεν έχει σκοπό να κάνει καμία δήλωση για τη δικαστική της διαμάχη, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να την παρακολουθούν και να την πιέζουν για πληροφορίες.

Με αυτό τον τρόπο, η Super Κική αναρωτιέται ποιον εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι. Τον εαυτό τους ή τον κόσμο; Δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το όφελος που βγάζουν από αυτές τις ενέργειες. Και μέσα από την καρδιά της αναρωτιέται αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να κάνεις ό,τιδήποτε για να βγάλεις λεφτά, χωρίς κανένα σεβασμό προς τους άλλους. Ίσως, τελικά, η τιμιότητα και ο σεβασμός είναι αυτά που μας οδηγούν στην ευτυχία, παρά τα μεγάλα κέρδη στη ζωή μας.

Written by admin

Ολοκλήρωση των μετρητών στις συναλλαγές μας

Κουτσόπουλος σοκάρει στο MasterChef: Η επίμαχη ατάκα που συζητιέται