Η Στέλλα Κοσμοπούλου εντυπωσιάζει στο πλατό του ΣΚΑΪ με το εκρηκτικό τσιφτετέλι της

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη γνωστή ηθοποιό, Στέλλα Κοσμοπούλου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Σάββατο με Φίλους» χθες βράδυ (23/3). Μαζί με άλλους καλεσμένους, παρακολούθησε το αφιέρωμα του Χρήστου Φερεντίνου στη σπουδαία λαϊκή φωνή, Πίτσα Παπαδοπούλου, που ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν.

Επίσης, παρών στην εκπομπή ήταν ο Λευτέρης Κιντάτος, που ερμήνευσε το τραγούδι «Σαλονικιό» του Στράτου Διονυσίου. Η Στέλλα Κοσμοπούλου αποφάσισε να εντυπωσιάσει τόσο τους καλεσμένους όσο και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ με ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι, συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο Νικόλα Βαφειάδη, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τα θερμά σχόλια του κοινού.

Μετά την επίδειξή της, ο Δημήτρης Σταρόβας χαριτολογώντας είπε: «Εγώ με τον Χρήστο σε όλο το χορευτικό βλέπαμε μόνο τον κύριο Βαφειάδη», με τον τραγουδιστή να προσθέτει: «Γιατί εμείς από δω τι κάναμε;».

Τέλος, ο Χρήστος Φερεντίνος δεν δίστασε να πει «Μπράβο, Στέλλα!», ενώ από τη μεριά της, η Στέλλα Κοσμοπούλου ευχαρίστησε τον Νίκο Βαφειάδη λέγοντας: «Μπράβο, Νίκο!». Ήταν μια βραδιά γεμάτη από μουσική, χορό και ενθουσιασμό στο πλαίσιο της εκπομπής, που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί εύκολα από όσους την παρακολούθησαν.

Written by admin

Latest

Κίνηση «ματ» από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Το επόμενο βήμα μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο

Latest

Αποκαλύφθηκε πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης του Luben – Εξαφανίστηκε 10 χρόνια (vid)