Η σπουδή του Ηλία Μελέτη για την απομάκρυνση Κατσαφάδου – Πολυδερόπουλου: Η σημασία της αυτοπροστασίας

Δεν θα ήθελα να εκφέρω γνώμη, γιατί θα πρέπει να ξέρεις πώς ακριβώς έχει το πράγμα.

Στη συνέντευξή του με την κάμερα του «I Love ΣουΚού», ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για το τέλος της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, το δοκιμαστικό για το Deal, καθώς και το περιστατικό με την απομάκρυνση των Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από το θεατρικό έργο «Μάρτυρας κατηγορίας».

Ο ηθοποιός αναφέρει πως είναι καλό που τελειώνει φέτος το Προξενιό Της Ιουλίας και πως το «Σόι» είναι δύσκολο να έχει δεύτερη σεζόν λόγω της δυσκολίας στη συγκέντρωση του καστ. Επίσης, αποκαλύπτει πως πρότειναν να πάρει μέρος στο Deal μέσω δοκιμαστικού, αλλά πάντα επιλέγει τη μυθοπλασία πάνω από τα τηλεπαιχνίδια.

Όσο για το περιστατικό με την απομάκρυνση των ηθοποιών από το θεατρικό έργο, δεν θέλει να εκφέρει γνώμη, καθώς πιστεύει πως πρέπει να γνωρίζει κανείς την πλήρη εικόνα πριν αποφασίσει. Ωστόσο, υποστηρίζει πως οι κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να αποκαλύπτονται και να προστατεύονται οι εργαζόμενοι στον χώρο του θεάτρου.

Τέλος, ο Μελέτης Ηλίας επισημαίνει πως είναι τυχερός που δεν έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο και πως τώρα θα αντιδρούσε αν είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία.

Written by admin

Το Σόι Σου: Η επανένωση των ηθοποιών μετά από 5 χρόνια

Ανεκδοτάρα με “στρουμφάκια”: Σταματάνε ένα αμάξι στην εθνική οδό