Σμαράγδα Καρύδη: Έχω αγοραφοβία με ζόρισαν πολλά σε αυτήν την δουλειά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη η οποία μίλησε για τη δουλειά της και τη μητρότητα.

 

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity game Night παραδέχτηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου πως ως μοναχοπαίδι που είναι, μεγάλωσε χωρίς να μοιράζεται και πως πάντα ήθελε να αποκτήσει αδέλφια.

«Έχω τα προβλήματα του μοναχοπαιδιού. Δεν μοιράζομαι ούτε μια πατάτα, ήθελα αδέρφια πολύ και τελικά οι φίλοι μου έγιναν αδέρφια μου».

Όλο αυτό είχε βέβαια αντίκτυπο και στη ζωή της αργότερα καθώς όπως είπε την επηρέασε και σε αποφάσεις ζωής που χρειάστηκε να πάρει. «Αν ήμουν μάνα με παιδιά, θα περνούσα πολύ άσχημα. Θα ήμουν υπερπροστατευτική. Δεν θα πέρναγα καλά, ευτυχώς το κατάλαβα και δεν έκανα παιδιά. Είμαι ακόμα παιδί μέσα μου» είπε.

«Πολλά με ζόρισαν σε αυτήν την δουλειά. Έχω μια αγοραφοβία».

Η ίδια κατέληξε σε όλα εκείνα που τη βοήθησαν στην πορεία να μετριάσει την όλη κατάσταση. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε: «Κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι είναι αδιάκριτοι, αλλά είναι ωραίο να σου λένε ότι θαυμάζουν την δουλειά σου. Οικειότητα απέκτησα όταν ξεκίνησα να παίζω σε κωμωδίες».

Σασμός

Σασμός spoiler: Σφάζουν τον Αστέρη στην φυλακή

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος τα κάνει γυαλιά καρφιά στο ιατρείο