Η Σκιάθος στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου

Όταν μία λίστα έχει τίτλο «The Best» το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να την ξεκοκαλίζουμε ψάχνοντας μέσα κάποιο μέρος της Ελλάδας. Τώρα, ήρθε η σειρά του έγκυρου site TripAdvisor να ανακοινώσει τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου και εμείς να το κάνουμε θέμα, αφού στο Νο 22 βρίσκεται η Σκιάθος με την παραλία Κουκουναριές!

Ένα βραβείο με τίτλο Traveler’s Choice από τους αναγνώστες του TripAdvisor δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όπως αναφέρει το κείμενο του αμερικάνικου site «μπορεί η Σκιάθος να είναι ένα μικρό νησί των Σποράδων αλλά εκεί θα βρει κανείς πάνω από 60 παραλίες, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι κοσμικές Κουκουναριές. Γαλάζια νερά, άμμος, watersports και πολλές ταβέρνες, όλα συνδυάζονται στις Κουκουναριές, στην οποία μπορεί να δείτε και τον Αρμάνι να κολυμπάει δίπλα σας. Και όταν ο ήλιος είναι δυνατός, και για πολλούς ανυπόφορος, τότε μπορεί κανείς να βρει δροσερό καταφύγιο κάτω από τα δέντρα από τα οποία έχει πάρει το όνομα η δημοφιλής παραλία. Επίσης, για αυτούς που αποφεύγουν την πολυκοσμία υπάρχει η εξίσου μαγευτική παραλία Λαλάρια την οποία μπορεί κανείς να προσεγγίσει μόνο με καραβάκι».

Τις 10 πρώτες θέσεις του Top 25 με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου καταλαμβάνουν οι:
1. Παραλία του νησιού Providenciales, σύμπλεγμα Τέρκ και Κάϊκος
2. Boracay, Φιλιππίνες
3. Palm/Eagle Beach, Αρούμπα
4. Negril, Τζαμάικα
5. Tulum, Μεξικό
6. Myrtle Beach, Νότια Καρολίνα
7. Seven Mile Beach, Γκραν Κέιμαν
8. Punta Cana, Δομινικανή Δημοκρατία
9. Cope May, Νιού Τζέρσεϊ
10. Santa Teresa, Κόστα Ρίκα
Στις υπόλοιπες 15 θέσεις ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων εντυπωσιακές παραλίες από τις Μαλδίβες, τη Γαλλική Πολυνησία, την Ταϊλάνδη, την Κούβα, τη Χαβάη, το Μαϊάμι, το Μεξικό αλλά και την Κύπρο (με την Αγία Νάπα στη θέση 19!).

Written by admin

Survivor 4 spoiler 21/5:Ο Άλεξ Παππάς αποφάσισε να μιλήσει για όλα, και για τον ρόλο που είχε

survivor

Survivor – Παππάς: H αποκάλυψη για την συζήτηση που είχε με την Ελευθερίου και δεν έδειξαν οι κάμερες