Η Σημασία της Αυτοφροντίδας: Μιλάει η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε σε μια συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Σολωμού ότι δεν επέτρεπε να κάνει πράγματα για τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της ήταν πάνω από όλα για εκείνη, φροντίζοντάς τα. Μιλώντας ανοικτά, ανέφερε ότι ένιωθε βαρύτητα εντός της και αντιμετώπισε δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια.

Η Δέσποινα Βανδή αντιλήφθηκε το βάρος αυτό κυρίως στη δεκαετία των 40 – 50 ετών της, αναγνωρίζοντας όμως ότι η φροντίδα του εαυτού της είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα των παιδιών της. Μοιράζοντας την προσωπική της εμπειρία, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα ήταν καλό να δώσει και χρόνο στον εαυτό της γενικότερα και να τον φροντίζει, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει εξαιτίας των υποχρεώσεών της απέναντι στα παιδιά της.

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε τη χαρά της που κατάφερε να μεγαλώσει δυο παιδιά με αυτοεκτίμηση και σταθερότητα, αλλά τόνισε τη σημασία της φροντίδας του εαυτού μας και της αυτοπεριποίησης. Ένα σημαντικό δίδαγμα που πήρε από την εμπειρία της και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της μέσα από αυτή τη συνέντευξη.

Written by admin

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ ποζάρει με λευκό μπικίνι – Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία

Οι προκλήσεις των αλλαγών και οι αποχαιρετισμοί στη ζωή της Στέλλας Ψαρουδάκη