Menu

Η σχέση του άντρα με τη μητέρα: Ψάχνοντας την αγκαλιά και την στήριξη

Μέχρι να φύγεις από το σπίτι, η γυναίκα που μπορεί να σε ηρεμήσει, είναι η μητέρα μας. Θέλεις την αγκαλιά της” εξηγεί ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών εμφανίσεων σε ένα κλαμπ στην Αθήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια το πρωί της Παρασκευής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε με αγάπη για τους γονείς του, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν στη ζωή του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε με σαφήνεια: “Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, όσο κι αν είναι αυτό, ό,τι κι αν έχω επιτύχει, οι γονείς μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Δεν τα κατάφερα μόνος μου. Έρχονται στις πρεμιέρες μου, ακόμη και στις πρόβες generale, είναι εκεί”.

“Ειδικά όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω τον πατέρα μου, που είναι συγκινημένος, είναι πολύ όμορφο”, συνέχισε. “Για τη μητέρα μου δεν το λέω ότι συγκινείται, γιατί συγκινείται πάντα, αλλά ο πατέρας μου είναι πιο συγκρατημένος. Η μάνα μου κλαίει εύκολα, με αγκαλιάζει, ενώ ο πατέρας μου πάντα είναι ένας από τους δυσκολότερους κριτές μου”.

Σχετικά με τις σχέσεις και την αγάπη, ο Πέτρος Ιακωβίδης παρατήρησε: “Κάθε άνδρας ψάχνει στη γυναίκα του τη μητέρα του. Αναζητάει την αγκαλιά, την ηρεμία και την αγάπη που μόνο η μητέρα μπορεί να του δώσει. Οπότε όταν βρει μια γυναίκα που του προσφέρει αυτά τα συναισθήματα, είναι σαν να έχει βρει τον θησαυρό του”.

Written by admin

Exit mobile version