Menu

Η Πρώτη Μου Σχέση: Η Μοναδική Εμπειρία της Ήβης Αδάμου με τον Μιχάλη

«Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι» δήλωσε η Ήβη Αδάμου.
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τρίτη βράδυ. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για την γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που την εντυπωσίασαν.
«Ο Μιχάλης και εγώ συναντηθήκαμε για πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και στη συνέχεια το 2010 για μια μουσική συνεργασία που είχε ζητηθεί από τον παραγωγό μου τότε. Αργότερα, μετακόμισα στην Αθήνα για να σπουδάσω και συνέχιζα να εργάζομαι στον μουσικό χώρο. Ο παραγωγός μου έφερε ξανά τον Μιχάλη για ένα τραγούδι στον δίσκο μου και εκείνος αποδέχτηκε με χαρά. Όταν συναντηθήκαμε στο στούντιο εδώ στην Αθήνα, ήμουν απίστευτα χαρούμενη που τον ξαναείδα» δήλωσε η Ήβη Αδάμου.
«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τόσο έντονα συναισθήματα, τόσο ερωτευμένη, τόσο ενθουσιασμένη από έναν άντρα και την πρώτη μου σχέση. Ήταν μια εμπειρία που δεν είχα ζήσει ποτέ πριν και δεν καταλάβαινα πλήρως τι συνέβαινε. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να το καταλάβουν οι άλλοι. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι το ξεχωριστό» εξέφρασε η Ήβη Αδάμου.

Written by admin

Exit mobile version