Menu

Η Πρώτη Μου Ερωτική Σχέση: Η Ανακάλυψη του Έρωτα με τον Μιχάλη

“Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε. Αυτός ο άνθρωπος με ενέπνεε κάτι,” δήλωσε η Ήβη Αδάμου.
Η Ήβη Αδάμου επισκέφθηκε το The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τρίτη βράδυ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη και τα χαρίσματα της προσωπικότητάς του που την εντυπωσίασαν.
“Γνωρίστηκα με τον Μιχάλη για πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και ξανασυναντηθήκαμε το 2010 για να συνεργαστούμε σε ένα τραγούδι που ζητήθηκε από τον τότε παραγωγό μου. Αργότερα, μετακόμισα στην Αθήνα για να σπουδάσω Κοινωνιολογία και να συνεχίσω τη μουσική μου καριέρα. Ο παραγωγός μου πρότεινε να συνεργαστούμε ξανά με τον Μιχάλη για ένα τραγούδι στον δίσκο μου και εκείνος δέχτηκε με χαρά. Όταν συναντηθήκαμε στο στούντιο στην Αθήνα, ήμουν όντως ευτυχισμένη να τον ξαναδώ,” εξήγησε η Ήβη Αδάμου.
“Ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσα αυτά τα συναισθήματα του έρωτα, που μου άρεσε τόσο πολύ ένας άνθρωπος και όταν ήμασταν μαζί. Ήταν όλα τόσο νέα και διαφορετικά και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε ακριβώς. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε. Απλά ο άνθρωπος αυτός με έκανε να νιώθω κάτι,” επισήμανε η Ήβη Αδάμου.

Written by admin

Exit mobile version