Menu

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά την είδηση ότι ανέβασε πυρετό

Λίγες ώρες πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision και μετά την είδηση ότι η Μαρίνα Σάττι ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Malmö Arena για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με το “ZARI”, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε στα αγγλικά πως «έχει έρθει η ώρα να στηρίξετε την Ελλάδα και την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ & τους φίλους. Ψηφίστε για τη δική σας cute φέτα σαγανάκι». Και συνέχισε λέγοντας πως «ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς σήμερα το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό».

Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία της και ένα βίντεο που δείχνει έναν θαυμαστή της στο Μάλμε, ντυμένο τσολιά, να κρατά ένα ζάρι, μια ελληνική σημαία και φοράει ένα μπλουζάκι με την χαρακτηριστική φωτογραφία της Μαρίνας Σάττι και να λέει «πάμε δυνατά, πάμε δυνατά, ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ».

Η τρίτη φωτογραφία της ανάρτησης είναι μια ελληνική σαλάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:Με φαρυγγίτιδα η Μαρίνα Σάττι

H Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι άρρωστη και ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό. Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, η Χρυσούλα Γκανά, μέλος της OGAE Ελλάδας, «με βεβαιότητα ήταν η καλύτερή της πρόβα. Όντως είναι άρρωστη, έχει φαρυγγίτιδα, ωστόσο αν είναι άρρωστη και κάνει τέτοιες πρόβες τότε το αποτέλεσμα το βράδυ θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Όλοι μέσα στο κέντρο τύπου χειροκρότησαν και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται».

«Δεν αγχώνομαι που λένε ότι είναι κρυωμένη»

Από την πλευρά της, η καθηγήτρια φωνητικής, Βικτώρια Χαλκίτη μιλώντας και εκείνη στο MEGA και το Live News, καθησύχασε όσους ανησυχούν για την απόδοση της Μαρίνας Σάττι εξαιτίας της ασθένειάς της: «Η Μαρίνα είναι καταπληκτική τραγουδίστρια. Δεν αγχώνομαι που λένε ότι είναι κρυωμένη. Είναι έμπειρη, ξέρει πως να χειριστεί τη φωνή της και τι πρέπει να κάνει για να τραγουδήσει καλά.

Έχει ιδιαιτερότητες το τραγούδι, ειδικά η αρχή του τραγουδιού, δεν είναι ότι ζεσταίνεσαι και μετά πας ψηλά. Κάνει καλό ζέσταμα και ξέρει. Δεν θα έχει πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι στον τελικό μαζί με την κυπριακή συμμετοχή. Θα κάτσουμε να την απολαύσουμε».

Η κ. Χαλκίτη, ερωτώμενη για τα τραγούδια που ξεχωρίζει απάντησε εκείνα της Ελβετίας και της Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Exit mobile version