Η προσθήκη σε γκρουπ, οι επιστροφές, οι αναχωρήσεις και η πρόεδρος!

sports

Η Μαρία Στεφανοπούλου νοίκιασε και σπίτι στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να ενσωματωθεί στο γκρουπ του Μάκη Πάντου για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η νεαρή άλτρια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Τρίκαλα. Φέτος η 22χρονη πήδηξε 6,20μ. στο μήκος.

Η Κατερίνα Λαφτσή βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ως γνωστόν έλυσε τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Λιναρδάτο. Πιο κοντά είναι να συμφωνήσει να γυμνάζεται στο γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη.

Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι. Ο Έλληνας προπονητής θα περιμένει και τις εξελίξεις με το νέο σχεδιασμό. Πάντως, τώρα είναι σε διακοπές στη Βουλγαρία, ενώ διακοπές κάνουν και οι αθλητές του, ανάμεσά τους ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Αποφάσισαν να μην μπει σε αγώνες και μάλιστα, πρόσφατα ήταν σε εκδηλώσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γρεβενά. Το Δημοτικό Στάδιο της πόλης φέρει πια το όνομά του «Μίλτος Τεντόγλου».

Σε διακοπές είναι και η Βούλα Παπαχρήστου, που η χρονιά δεν πήγε όπως θα ήθελε, αλλά έρχεται μια νέα το ίδιο απαιτητική.

Αλήθεια εκείνο το σχόλιο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ γιατί εξαφανίστηκε; Μήπως από το κράξιμο;

Την Πέμπτη αναμένεται να εγκριθούν οι Επιτροπές, τα πρωτόκολλα και μια σειρά από διαδικασίες για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα προσπάθησε να έχει λίγες ημέρες ξεκούραση, αλλά το βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεών της δεν της το επέτρεψε.

Την Παρασκευή πάντως, αναμένεται να βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Τρίκαλα.

Ο Γιάννης Λογοθέτης τελείωσε το μεταπτυχιακό του στη Ρόδο και επιστρέφει στην Αθήνα, όπου θα συνεχίσει να γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ με τον Τριαντάφυλλο Παπαευαγγέλου.

Κάποιες ανακοινώσεις που κυκλοφορούν πραγματικά δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος!

Τρεις αθλητές που μετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι ετοιμάζονται να περάσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις ΗΠΑ θα σπουδάσουν σε πανεπιστήμια η Αναστασία Ρέτσα, ο Δημήτρης Παυλίδης και η Αρετή- Δέσποινα Φιλιππίδου. Ερωτηματικό είναι αν θα πάει και ο Ορέστης Ντουσάκης.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκουράστηκε πολύ λίγο διάστημα και μπήκε και πάλι στις προπονήσεις. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή την εποχή κάνει πιο χαλαρό ασκησιολόγιο στον Άγιο Κοσμά και θα περιμένει να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας από τον επόμενο μήνα που θα επιστρέψει και ο προπονητής της Φώτης Στεφανή.

news

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη σε 4 Περιφέρειες

news

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χάλκινος ο Μιχαλεντζάκης στα 100μ. ελεύθερο!