Η πρόκληση της διαχείρισης της οργής: Οδηγίες από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ζούμε σε μια εποχή θυμού και βίας, μακάρι να ήταν τα ‘’πεσίματα’’ όπως αυτά που συζητάμε και όχι να στέλνουμε ένα 15χρονο παιδί στο νοσοκομείο για την ταυτότητά του», λέει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την σειρά Παγιδευμένοι, την σχέση της με τον σύντροφό της, τους γονείς της, τα εφηβικά της χρόνια και άλλα θέματα.
«Ήταν μία αξιοθαύμαστη γυναίκα, δυναμική όταν χρειαζόταν, που παραδινόταν απόλυτα και στον έρωτα. Δεν ξέρω πόση δύναμη και κουράγιο χρειάζεται στους γονείς που χάνουν τον σύντροφό τους στην πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους, όταν περιμένουν το παιδί τους. Λόγω των σπουδών ψυχολογίας, όταν παίρνω ένα κείμενο, προσπαθώ πρώτα να κατανοήσω εγκεφαλικά τον χαρακτήρα και μετά να περάσω στην πράξη», δήλωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Αναφορικά με τα εφηβικά της χρόνια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ήμουν το παιδί που θα με έβγαζαν από την τάξη για να με πάνε στον λυκειάρχη, αλλά τελικά δεν με απέβαλαν. Έπειτα, σπαστικό γέλιο μου πιανε συχνά στην τάξη, ακούγοντας τις εκφωνήσεις του μαθηματικού. Ο μαθηματικός θα έρχονταν πάνω μου για να με κοιτάξει και να δει αν ξαναγελάσω».
Σχετικά με τη συμμετοχή της στη σειρά «Οκτώ Γυναίκες», η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δήλωσε: «Υποδύομαι την καμαριέρα Λουίζ. Είναι οκτώ υπέροχοι χαρακτήρες που συνυπάρχουν με έναν μαγικό τρόπο, όπου όλοι χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Το έργο έχει γέλιο, σασπένς, συγκίνηση, χορό, τραγούδι και η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Χρήστο Σουγάρη ήταν μία μοναδική εμπειρία».
Τέλος, αναφερόμενη στον σύντροφό της και τη συνεργασία τους, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να εργάζεσαι με τον σύντροφό σου. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ προσωπικά χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τον Κίμωνα και ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον».

Written by admin

Twitter αντιδρά στις δηλώσεις περί εκκλησίας και φτώχειας: “Βροχή” αντιδράσεων

Την διέρρευσαν 38 χρόνια μετά: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Θανάση Βέγγου στην… αγκαλιά της Ασημίνας