Η πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα απαντά: “Κάνω ψυχοθεραπεία για να συνέλθω από τη βία!”

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή Κώστα Δόξα μίλησε στο  πρωινό «Πάμε Δανάη!» για τα όσα κατήγγειλε ότι έζησε δίπλα στο σύζυγό της.

Η Μαρία Δαληθανάση αναφέρθηκε, στα όσα έζησε, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει για να τα ξεπεράσει και να συνεχίσει τη ζωή της.

«Κάνω ψυχοθεραπεία, οποιοσδήποτε εκτίθεται σε κάτι τόσο βίαιο και τοξικό χρειάζεται αποτοξίνωση» σημείωσε, τονίζοντας ότι «με τη βοήθεια του ειδικού, τώρα αισθάνθηκα έτοιμη να μιλήσω δημόσια».

«Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της αναγνωρισιμότητας και της δημοφιλίας του» πρόσθεσε η Μαρία Δεληθανάση.

«Νόμιζα ότι θα μπορούσε να αλλάξει».

«Καμία σχέση δεν ξεκινάει με κακοποιητικές συμπεριφορές» υποστήριξε η Μαρία Δεληθανάση, υπογραμμίζοντας πως «όταν προέκυψε πρώτη φορά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνει σε μένα. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να αλλάξει».

Μιλώντας για το μέλλον, η ίδια υποστήριξε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της, τονίζοντας πως ηθική δικαίωση θα ήταν «αν έστω και μία γυναίκα βρει τη δύναμη να μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία. Αυτό θα ήταν νίκη ουσιαστικά».

Τζένη Μπαλατσινού THROWBACK: H topless φωτο στην Πάτμο

Longchamp Fall/Winter 2021