Η προειδοποίηση του Νικόλα Ραπτάκη: Η ΕΡΤ μας είχε προειδοποιήσει για τη Eurovision

Το The Voice είναι το χειρότερο talent show για μένα. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα talent shows που είναι επικεντρωμένα στην κριτική επιτροπή.

Ο Νικόλας Ραπτάκης μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star και στη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια συνεργασία του με την Άννα Βίσση, την εμπειρία του από τη Eurovision του 2014 και τα talent shows. Εκφράζοντας την άποψή του για το φετινό τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, ανέφερε ότι την γνωρίζει χρόνια και πιστεύει ότι θα προχωρήσει πολύ καλά, αν και δεν του άρεσε η αισθητική του βίντεο κλιπ.

Όσον αφορά στο The Voice, τονίζει ότι είναι το χειρότερο talent show για αυτόν διότι δεν του αρέσουν τα shows που είναι επικεντρωμένα στην κριτική επιτροπή. Το σημαντικότερο για εκείνον είναι να είναι επικεντρωμένα στον καλλιτέχνη που προσπαθεί να αναδειχθεί.

Ο Νικόλας Ραπτάκης μίλησε επίσης για την εμπειρία του από τη Eurovision του 2014 χαρακτηρίζοντας την ως μια εμπειρία γεμάτη ψέματα, αλλά και ως μια εμπειρία που θα ξανακάνει στο μέλλον. Τέλος, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Άννα Βίσση την οποία χαρακτήρισε ως μια ιδιαίτερη εμπειρία και μίλησε πολύ θετικά για τη συνεργασία τους.

Written by admin

Αποκαλύπτεται η πρώτη επίσημη αφίσα του νέου φιλμ «Joker: Folie à Deux»

Latest

Το πήρε απόφαση ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η ανακοίνωση για το νέο βήμα στην προσωπική του ζωή