Η πραγματικότητα των δύσκολων στιγμών: Η ειλικρίνεια της Ελίνας Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ύφος και να είναι σνομπ. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day με την Όλγα Λαφαζάνη, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις φήμες που την αφορούν.

Αρχικά, μίλησε για την τηλεοπτική της παρουσία στο Star και για τις κριτικές που δέχτηκε για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1. “Ευχαριστώ το Star που μου έδωσε την ευκαιρία εντελώς αναπάντεχα να κάνω το πρωινό τότε. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχτηκαν. Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα, ότι είχα ύφος, ότι ήμουν σνομπ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ, ειδικά σε μία δουλειά που δεν την ξέρω κιόλας, εγώ μόνο να μαθαίνω ήθελα”, δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που έζησε και τις αδικαιολόγητες κριτικές που δέχτηκε. “Κάποια στιγμή είχα ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα, βίωνα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι όλα πλάκα. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο έρχονταν τόσες κάμερες έξω από το ραδιόφωνο και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή μου. Στενοχωριόμουν, ειδικά στην αρχή. Δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να πάει καλά αυτή η εκπομπή. Μια εκπομπή που πριν καν ξεκινήσει δεχόταν τόσο αρνητική κριτική, ε δεν πρόκειται να κάνει κάτι”, εξομολογήθηκε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά, διευκρινίζοντας πως δεν συνέβη τίποτα απολύτως μεταξύ τους. Με αυτές τις δηλώσεις, η Ελίνα Παπίλα έθεσε τα πράγματα στη θέση τους και απέδειξε ότι οι φήμες που την αφορούν είναι αναίτιες και αδικαιολόγητες.

Written by admin

Latest

«Αυτή η σχέση δεν είχε τελειώσει»: «Ψήνεται» 2η ευκαιρία από την Καινούργιου στον Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό από την Μπάρκα (video)

Γιορτές της 4ης Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα