Η Πόπη Μαλλιωτάκη ποζάρει και τόπλες, αποτελειώνοντας το Instagram

Ολοένα και περισσότερες, μα και πιο αποκαλυπτικές, αναρτήσεις μοιράζεται η Πόπη Μαλλιωτάκη στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της.

Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει περιοδεία αυτό το διάστημα και επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας. Όπως είναι γνωστό, όμως, η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και τις τελευταίες μέρες δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το μπικίνι της αλλά και χωρίς αυτό!

Σε ορισμένες από αυτές βλέπουμε την τραγουδίστρια να απολαμβάνει στον ελεύθερο της χρόνο το μπάνιο της σε μία ερημική παραλία της Κρήτης «Ερημικά και ξέγνοιαστα.. Μπλε: το χρώμα του καθαρού ουρανού και της βαθιάς θάλασσας» έγραψε στη λεζάντα των εικόνων όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι τόπλες πόζες της στα καταγάλανα νερά


Πέραν όμως της θάλασσας, την κερδίζει και η πισίνα, πλάι στην οποία ποζάρει σε άλλη δημοσίευση. Τα σχόλια φυσικά «πήραν φωτιά» μέσα σε λίγες ώρες καθώς η Πόπη Μαλλιωτάκη διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και μοιάζει πιο σέξι και λαμπερή από ποτέ!

Πηγή: zappit.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Σελφάρει με ανύπαρκτο μαγιό και τρελαίνει κόσμο

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του