Η πιο σέξι παίκτρια του βόλεϊ βάζει «φωτιά» στο Big Brother – Μπήκε στο OnlyFans για περισσότερα χρήματα!

Η Κέι Άλβες, παίκτρια του βόλεϊ στην ομάδα Osasco VC/São Cristóvão Saúde, στη Βραζιλία θα είναι μια από τις συμμετέχουσες στο ριάλιτι Big Brother της χώρας, το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η παρουσία της είναι πολυαναμενόμενη ιδίως από το ανδρικό κοινό καθώς θεωρείται η πιο σέξι παίκτρια του βόλεϊ στον κόσμο και είναι γνωστή για τις «καυτές» πόζες της.

Η 23χρονη αθλήτρια έγινε διάσημη στη Βραζιλία μέσω του Instagram καθώς έφτασε να γίνει η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο χάρις στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στα βίντεο που ανέβαζε στον λογαριασμό της, παρά για τις αθλητικές επιδόσεις της.

Βλέποντας την επιτυχία που είχε και με τους followers να αυξάνονται η Άλβες αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την προβολή της και άρχισε να διαθέτει αποκλειστικό περιεχόμενο για ενήλικες μέσω της πλατφόρμας Onlyfans. Έπειτα από λίγο καιρό αποκάλυψε πως βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα μέσω του Onlyfans και των διαφημίσεων μέσω του Instagram, παρά παίζοντας βόλεϊ.

«Τόσα λεφτά δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου από κοντά. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια και οι γονείς μου ζουν ακόμη στη φαβέλα, αλλά πλέον μπορώ να τους βοηθήσω να αλλάξουν τη ζωή τους. Για μένα αυτά τα λεφτά είναι πολύ εύκολα. Το κάνω καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού μου», είπε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «UOL» το προηγούμενο έτος. Τόνισε, δε, πως μόνο από το Onlyfans βγάζει περισσότερα από 20.000 ευρώ το μήνα.

«Όταν είδα πως με ακολουθούσε πολύς κόσμος αποφάσισα να κάνω το βήμα. Άλλωστε, ανέβαζα ήδη “πικάντικες” φωτογραφίες στο Instagram. Το μόνο που είπα είναι πως για την ώρα δεν θα κάνω οτιδήποτε γυμνό, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου και γιατί έχω και οικογένεια», δήλωσε. Πλέον με περισσότερα από επτά εκατομμύρια fans στο πλευρό της αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι σόου, που κάθε χρόνο κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στη Βραζιλία.

Πηγή: Pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Μιχάλης Πανάδης: Σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση Λιγνάδη – «Φυσικά και είχαμε ακούσει…» (VIDEO)

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το σώμα της λίγες ημέρες μετά τον τοκετό (ΦΩΤΟ)