Η πιο σέξι γιαγιά του Instagram αποκαλύπτει: Ξέρω αν ένας άντρας κάνει καλό σεξ πριν πέσουμε στο κρεβάτι

Μια σέξι γιαγιά που πολιορκείται από πολλούς άντρες που είναι στα μισά της ηλικίας της, λέει ότι μπορεί να καταλάβει αν ένα ραντεβού θα καταλήξει σε… καλό σεξ ή όχι πολύ πριν φτάσει στο κρεβάτι μαζί του.

Πώς το καταφέρνει αυτό; Απλά φιλώντας τον υποψήφιο εραστή της!

Το αλάνθαστο κόλπο

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Ο λόγος για την 53χρονη Andrea Sunshine, η οποία μένει στο Λονδίνο και η οποία είπε στο NudePR.com ότι δεν αφήνει κάποιον να πέσει στο κρεβάτι της, εκτός αν πρώτα περάσει από το αυστηρό τεστ φιλιού της, περιγράφοντάς το ως «μια αλάνθαστη τακτική ραντεβού».

«Είμαι τολμηρή και δεν μου αρέσει να χάνω χρόνο και να απογοητεύομαι» δήλωσε η Sunshine σε συνέντευξή της. «Αν μου κάποιος καταφέρει με το φιλί του να με ανάψει — μπίνγκο, θα κάνουμε κλικ!»

Η σέξι γιαγιά, η οποία έχει δύο μικρά εγγόνια, λέει ότι ένα κακό φιλί είναι απόδειξη ότι ένας άντρας δεν μπορεί να την κάνει να κορυφωθεί. «Αν είναι ένα ‘κούφιο’ φιλί χωρίς ενθουσιασμό, στεγνό με μια κοντή γλώσσα που με δυσκολεύει να τη φτάσω, δεν ανάβω» εξήγησε η Sunshine. «Δεν προχωράω», πρόσθεσε ωμά. «Βρίσκω μια δικαιολογία και φεύγω».

Η Sunshine είναι σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερους από 341.000 ακολούθους στο Instagram, οι οποίοι χαίρονται για τη φυσική της κατάσταση. Η πανέμορφη γιαγιά έχει επίσης ανοίξει έναν λογαριασμό OnlyFans όπου έχει προσελκύσει πολλούς συνδρομητές – συμπεριλαμβανομένου ενός που της πρόσφερε 20.000 δολάρια για ένα φιλί.

«Αυτή η… πρόταση προήλθε από έναν μεγάλο θαυμαστή μου», εξήγησε. «Μου πρότεινε μάλιστα να κλείσω ένα αεροπορικό εισιτήριο για να τον συναντήσω στην Ελλάδα». Η Sunshine δήλωσε ότι δεν δέχθηκε την προσφορά του άντρα, λέγοντας ότι ένα φιλί πρέπει να έρθει φυσικά.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Sunshine μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram της εξηγώντας τον αυστηρό κανόνα της για φιλιά, με πολλούς να συμφωνούν ότι ήταν μια αλάνθαστη τακτική γνωριμιών. «Συμφωνώ κυριολεκτικά μωρό μου», έγραψε κάποιος κάτω από το κλιπ, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 4.000 likes. «100%,» φώναξε ένας άλλος υποστηρικτής.

Η Sunshine αποκάλυψε ότι γυμνάζεται για τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα για να διατηρήσει την σιλουέτα της, μεταδίδει η New York Post.

Γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν συνέχισε στη Eurovision

Latest

«Η σχέση μας είναι καρμική…»: Καταιγισμός αποκαλύψεων από την Σοφία Αλιμπέρτη