Menu

Η πιο δύσκολη σκηνή στο Σασμό: Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη

Εκεί σταματάνε όλα, εκεί γίνεται ο Σασμός και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό” αποκαλύπτει, παράλληλα, η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο τέλος πλησιάζει ο Σασμός και με αυτή την αφορμή βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη, το πρωινό της Τρίτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς μίλησε τόσο για τα τελευταία επεισόδια όσο και για την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει αυτά τα τρία χρόνια.
Ειδικότερα, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα με τα δύο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ, που κόντρα σε όλες τις διαμάχες και τις βεντέτες κι την εκδίκηση, αγαπήθηκαν και έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαφτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο Σασμός θα έρθει με μια βάφτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ο Σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό”.
“Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του Σασμού να χαίρονται πάρα πολύ. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα και έναν αδερφό, όταν γίνει ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει ένας άλλος άγραφος νόμος στην Κρήτη. Στα 3 χρόνια, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάφτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαφτίζει. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό, ή τους νεκρούς, αντιθέτως είναι… θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και οι νέοι”.
“Η πιο δύσκολη σκηνή που μου έχει μείνει είναι αυτό το μοιρολόι, το τελευταίο. Ήταν πολύ δύσκολο να ταυτιστώ με αυτό και ταυτόχρονα να ερμηνεύω σαν ηθοποιός το κομμάτι που πρέπει ο θεατής να πάρει και να καταλάβει τι είναι αυτά τα έθιμα και ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει μια δουλειά η οποία είναι η οικογένεια, είναι η πατρίδα, είναι το παιδί σου” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Τζομπανάκη στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.

Written by admin

Exit mobile version