Η περιπέτεια της Πόπης Μαλλιωτάκη στην Ταϊλάνδη: Αναζητώντας βοήθεια μακριά από το σπίτι

Περιπέτειες φαίνεται πως είχε η Πόπη Μαλλιωτάκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ταϊλάνδη

Η εκθαμβωτική Ταϊλάνδη φαίνεται να είχε ένα αναπάντεχο επεισόδιο για την διάσημη τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, καθώς κατά τη διάρκεια των διακοπών της, βρέθηκε σε έναν απρόσμενο αγώνα για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη βρισκόταν στην Ταϊλάνδη για διακοπές με τον γιο της Βασίλη Λαζαρίδη και την παρέα της, όταν ξαφνικά βρέθηκαν σε μια δύσκολη θέση από την απώλεια της πτήσης τους προς την Ελλάδα. Το πρόβλημα δεν έμενε μυστικό, αφού ο ίδιος ο γιος της δημοσίευσε ορισμένες ιστορίες στο Instagram, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαζαρίδης ανέφερε πως έχασαν τρεις προγραμματισμένες πτήσεις και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αδυναμία να επιστρέψουν άμεσα στην πατρίδα τους. Μετά από αρκετό στρες και αγχωτικές στιγμές, τελικά κατάφεραν να βρουν μια νέα πτήση για την επιστροφή τους, αλλά με αρκετές ώρες αναμονής στη Σιγκαπούρη.

Όλο το περιστατικό δείχνει πως ακόμα και οι διάσημοι δεν είναι απαλλαγμένοι από αναπάντεχα προβλήματα και περιπέτειες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Ωστόσο, οι ίδιοι κράτησαν τη θετική διάθεση και την υπομονή τους, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από αυτή την αναπάντεχη περιπέτεια.

Written by admin

Οι Boomers επιστρέφουν με απρόοπτα: Παρακαλούμε για κατανόηση

Ο Έλον Μασκ προτεινόμενος υποψήφιος για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης